Banjević: Montenegroerlajnz ostvario jedan od najboljih rezultata u istoriji

0

Nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines (MA), ostvario je u prošloj godini jedan od najboljih rezultata u svojoj istoriji, saopštio je izvršni direktor Živko Banjević i dodao da u ovogodišnjem ljetnjem periodu planiraju povećanje broja rotacija prema stalnim i sezonskim destinacijama.
On je u intervjuu za časopis MA, Luxury Inflight, kazao da je Odbor direktora u posljednjem prošlogodišnjem kvartalu usvojio biznis plan za ovu godinu, kao i petogodišnji biznis plan.
“Tačno znamo šta hoćemo, rezultat koji želimo da ostvarimo uz planiranu stopu rasta i širenja na tržištu, i što je najvažnije znamo i kako taj rezultat da ostvarimo”, rekao je Banjević.
Što se tiče planova za ovu godinu, u odnosu na prošlu, u kompaniji u ljetnjem periodu planiraju povećanje broja rotacija prema stalnim i sezonskim destinacijama.
“Otvorili smo dvije nove redovne linije prema njemačkom tržištu, i to prema Lajpcigu i Minhenu. Pored serija čarter letova prema istim destinacijama kao u prošloj godini, dogovorili smo i seriju čarter letova za francuski grad Briv, Oslo, a otvarili smo i nove čarter destinacije i povezali Crnu Goru sa Jordanom, odnosno Amanom”, naveo je Banjević.
MA je krajem prošle godine ugovorio i seriju čarter letova za Iran, odnosno Teheran.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.