Alternativa: Nikad nećemo učestvovati u izdaji interesa naroda kao što je učinila Nedović; Neka javnost sudi ko je varao, a ko je prevaren

3

Današnje saopštenje g-đice (Jelene) Nedović, u kojem kaže da nije prekršila osnovna načela Alternative, čista su laž, saopšteno je iz te Alternative Crne Gore.

„Osnovno načelo Alternative i razlog zašto je Alternativa nastala je borba protiv DPS-a i svih njegovih malih satelit-partija. Ona upravo pokušava da poslanike te partije uvede u novu Vladu, što je protivno volji građana koji su glasali 11. juna! Pomalo je degutantno to da ona priča u ime PES-a, dok se iza njenog saopštenja kriju oni koji su napravili plan da se DPS vrati na ‘mala vrata’: Čarapić, Krvavac, Pejović i Milović, ali to i ne čudi, najlakše je ići preko onih čije je političko ime već istrošeno!“, poručili su iz Alternative.

Prema njihovim riječima, „čim saopštenje dolazi u trenutku kad su Demokrate uskratile povjerenje Vladi u koju ulazi DPS, jasno je da je voda došla do poda i da se preuzimaju očajničke mjere“.

„Ako je ova Vlada spremna – zakažite press, pa da se svi mi opet grupišemo kao što smo to uradili i prije 30. avgusta, kao što smo to uradili na Predsjedničkim izborima, pa i na Parlamentarnim, kada je ona, da podsjetimo, zamolila koordinatore Alternative da je ubace na listu, jer to g-din Spajić nije ni imao namjeru“, istakli su iz Alternative.

Kako su dodali, „rasprava sa njom ne daje rezultate“.

„Pokušali smo da je spasimo javne osude, ali je ona htjela po svaku cijenu da zadrži poslanički mandat, tako da njena izjava da joj je javni interes ispred ličnog gubi na značaju“, naveli su iz Alternative, pa za kraj dodali:

„Sve u svemu, Alternativa Crna Gora neće nikad učestvovati u izdaji interesa ovog naroda, naročito ne zbog funkcija, budžeta ili nekih obećanja! Neka javnost sudi ko je u ovom slučaju varao, a ko je prevaren, mada je to već izvjesno, imajući u vidu da riječ ljudi iz PES-a sve manje i manje vrijedi“, zaključili su iz Alternative Crne Gore.

3 Comments
 1. Sibirski komentariše

  E tako momci, tako Vesko i Zarija, sa svojim narodom vazda.

  ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! 💓💙🤍

 2. Bure komentariše

  Bando prevarili ste glasace .

 3. Dekson komentariše

  Vi ste gospodo delegirali ovu poslanicu. Niste birali 10 poslanika nego jednu jedinu i ona vas je prevarila. Dakle pojma nemate i snosite odgovornost.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.