Aleksandar Grgurović izabran za predsjednika Opštine Danilovgrad

2

Odbornici nove većine u parlamentu Danilovgrada izabrali su Aleksandra Grgurovića na mjesto predsjednika opštine. Za to su glasala 22 odbornika, uzdržanih i protiv nije bilo. Grgurović je predstavnik pokreta Evropa sad. Odbornici opozicionog DPS-a nijesu prisustvovali sjednici. Prethodno je usvojen je predlog da se sa funkcije predsjednika opštine razriješi Branko Bošković (DPS).

Ni dijelu sjednice SO na kome je izglasano razrješenje Boškovića nijesu prisustvali odbornici Demokratske partije socijalista.

Sjednici, međutim, prisustvuju 22 odbornika iz nove koalicione većine.

Pokret „Preokret“ glasaće za izbor Grgurovića ali će djelovati iz opozicionih klupa.

Pokret Evropa sad, Demokratski front (DF) i Demokratska Crna Gora postigli su konačni dogovor o formiranju i zajedničkom vršenju vlasti u Danilovgradu.

Po tom dogovoru, predsjednik Opštine Danilovgrad biće iz pokreta Evropa sad.

Predsjednik Skupštine će biti iz DF-a, a prvi potpredsjednik će biti iz redova Demokratske Crne Gore.

2 Comments
  1. Kod-90 komentariše

    Pa naravno. Tu su NATO trupe i oni su postavljeni za Pg i Dg, kao da će se nešto promijeni ti. Radiće šta im naredi američka ambasada.

  2. Qyu komentariše

    Kakve jebene NATO trupe?Par DPS debila sa sunčanim naočalama ti nazivas NATO trupe ?Ne daj Bože da neko napane Cg taj tvoj NATO prstim ne bi makao,sapun vam nije dao a be da vas brani od potencijalnih napadaća iz NATO koji vas okružuju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.