Adžić u posjeti Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj: Stanje javnog reda i mira povoljno

0

Ministar Adžić je tokom radne posjete Ulcinju obišao Odjeljenje bezbjednosti, gdje se susreo sa  načelnikom  i policijskim službenicima.

Tokom sastanka sa načelnikom, razgovaralo se o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području opštine Ulcinj i konstatovano je da je stanje javnog reda i mira povoljno. U kontekstu aktivnosti koje službenici OB Ulcinj u kontinuitetu preduzimaju, naglašena je potreba za intenziviranjem proaktivnog djelovanja tokom ljetnjih mjeseci.

Ministar je istakao značaj preventivnog rada i poboljšanja neposredne komunikacije sa građanima, što istovremeno doprinosi afirmaciji uloge Policije i jačanju povjerenja građana.

Ovom prilikom, ministar je posjetio i Filijalu za upravne poslove, državljanstvo i strance Ulcinj i razgovarao sa službenicima. Uprkos povećanom broju, službenici  uspijevaju da riješe zahtjeve građana i turista u najkraćem mogućem roku, što potvrđuje da je Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano na kvalitet usluge, vodeći računa o tome da se svima garantuju jednaka prava, navodi se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.