Abazović: Ukoliko Vlada ne padne, naći model koji je održiv, ukoliko padne, neka nova većina traži model izlaska iz krize

4

Premijer Dritan Abazović kazao je novinarima u Bijelom Polju ukoliko Vlada ne padne, da su spremni odmah da vide šta je to održiv model do izbora i kako Crna Gora može da zaobiđe bilo koji vid destabilizacije koja nam je nepotrebna.

„Na jesen se predviđa energetska kriza u Evropi, a mislim da sve to treba da čekamo spremni. Jako je neodgovorno da imate političare koji zbog svojih frustracija to dovode u pitanje. Ukoliko idemo u rebalans sledeći mjesec možemo zemlji obezbijediti uštede“, kazao je Abazović.

Ukoliko Vlada padne, kaže Abazović, neka druga većina koja se konstituiše sa DPS-om traži modalitet za izlazak iz krize, ali onda nema povratka na staro. Govoreći o transkriptima koje objavljuju pojedini portali, neće se posebno osvrtati, i kaže da su to društvene halucinacije.

„Pominjanje mog imena kroz medije i u pozitivnom i negativnom smislu, to je nešto na šta nemam uticaj. To samo u Crnoj Gori može da bude tema. Sjutra ću na Skupštini reći za koga radi taj portal, ko ga je osnovao i kako su došli do tih transkripta. 19. avgusta je momenat kada ću saopštiti neke zanimljive činjenice. Sjutra je taj momenat i tada ću pričati na sve teme“, kazao je Abazović.

4 Comments
 1. PERO komentariše

  Ajd polako.
  Drugi ce brinuti o CG.
  Uskori za tobom ide i Milo.

  Provida i glup savez doveo te je kao i Zdravka na politickoj margini.

  Prisetaj se do Zete

 2. Ivi komentariše

  Ma nemoj…

 3. sasa komentariše

  naci model al da on bude premijer,aj bjezi u uljcin

 4. Q komentariše

  Samo zbog borda direktora u Institutu S.Milošević koji služi za zaštitu interesa Žarka Ŕakčevića a gaženja prava radnika u režiji URA,SNP,DPS ova vlada mora da nestane,nažalost moj vapaj neće ugledati svjetlo dana jer je i admin u Borbi njihovčovjek.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.