Abazović u Prizrenu, razlog posjete nije poznat (FOTO)

13

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović boravio je u Prizrenu, a vijest o tome je na svom Fejsbuk profilu objavila Emilija Redžepi iz Bošnjačke zajednice.

„Naš prijatelj, Dritan Abazović u Prizrenu“, napisala je Redžepijeva, uz fotografiju sa potpredsjednikom Vlade Crne Gore.

Na fotografiji je, kako prenosi prištinski „Kljan Kosova“, i Fidan Jilta, koja je „obezbijedila glasove za poslanike iz Kosovske demokratske turske stranke“.

Ne precizira se, međutim, čijim poslanicama su otišli glasovi Kosovske demokratske turske stranke. Nije poznat ni razlog Abazovićeve posjete.

Podsjetimo, Abazović je nedavno čestitao Dan državnost tzv. Kosovu u ime Vlade Crne Gore.

13 Comments
 1. Helm komentariše

  Na proputovanju za Sjevernu Makedoniju.

  7
  3
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   Naravno, on može da čestita otimanje SRPSKE SVETE ZEMLJE i to u ime VALADE CRNE GORE a ta “nezavisna država” nije priznata od UN niti je u UN niti je priznata od 3/4 ljudske populacije na kugli zemaljskoj, kao što znamo najmnogojudnije države tu “nezavisnost” nijesu priznale; Kina,Indija,Bazil a samo te 3 države čine skoro 2/3 stanovništva planete uz Rusiju i da ne nabrajam još preko 100 zemalja koje nijesu priznale “nezavisnost”!!! Naravno on posjećuje svoju braću i čestita im i to u IME VLADE CG!!! Mi ne možemo niti smijemo da čestitamo Republici Srpskoj praznik i izbio je SKANDAL i samo što nas nijesu RAZAPELI , jer kako zaBOGA SRBI da SLAVE BILO ŠTA!!! I kako smiju SRBI da brane SVETU SRPSKU ZEMLJU KiM za ime BOGA!!! Pa čak ne smijemo ni preko međunarodnih institucija da dokazujemo da je KiM SRPSKA ZEMLJA sa koje su ISTJERALI skoro sve SRBE toko drugog svjetskog rata a onda dovršavali tokom 99-te i 2004 god. za 50 god sa KiM je protjerano oko milon SRBA a naseljeno oko 800 hlljada albanaca samo za tih 50 god!!! Ali neka, sve ima svoj vijek trajanja , bili su i turci ođe 300 god. a ne 500 kako govore ali i posle tih 300 god. pokupili su svoje prnje i natrag!!!! E tako će i KiM makar kroz 50 god. ponovo biti onog naroda kome i pripada!!! DOGODINE U PRIZRENU!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=U8ffjXcpIk8

   27
   4
   1. Sotonjara! komentariše

    600 god, 600!

    5
    15
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     @Sotonjara!
     Pa znam ja da vi SOTONjARE svaku istinu želite poduprijet ali onako NEISTINOM… postoje podaci o skoro svakoji važnijoj borbi koja se dogodila na prostoru bivše Jugoslavi a ako ne čitate SRPSKE izvore pročitaj bar TURSKE pa ćeš sve saznati… kao npr. da su Dalmaciju i skoro čitavu Hrvatsku sadašnju (teritorijalno) imali u svom posjedu 200 god. ali pošto nijesam u mogućnosti ovdje postavljati dokumentaciju iz originalnih turskih spisa i dokumenata evo bar na neki način da vidiš po mapi i neki prikaz koje djelove tj. teritorije su držali po godinama. Nije malo ni da je 5 god. ali dosta je vaših laži non stop! Mada postoje izvori koji govore da su Dalmaciju čak 300 god. držali pod svojom kontrolom, a i pitaj Dalmatince kojima su njihovi stari pričali o njihovom boravku pod Turcima dok ih nijesu onda uhvatili austrougari pod svoje.

     https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3015739/dugo-smo-ziveli-u-zabludi-srbija-nije-bila-500-godina-pod-turcima

 2. Dule komentariše

  Pundja stigao i u prizren?

  25
  1. Sotonjara! komentariše

   🤣🤣 dobar!!! Punđa hihi!

   15
   2
 3. Kontra revolicija komentariše

  Otišao da crta nove granice Velike Albanije !.

  27
  1
 4. kuca komentariše

  Da se bar ne vraca ,svanulo bi bez ovog lopova u lazova.

  30
  2
 5. Dragan komentariše

  Otisa da promoviše pjesmu do godine u Prizrenu🙂

  23
  2
 6. Sotonjara! komentariše

  Korekt bi bilo da je dan drzavnosti NEZAVISNE DRZAVE KOSOVA cestitao srbima tj manjini koja tamo zivi, ovako upšteno nije diplomatski

  7
  7
 7. Ivi komentariše

  Predivan grad, ove godine u PRIZRENU. Da idu naša DJECA slobodno! Predivan! Ova Emilija je jako fina žena.

  1
  13
  1. Sotonjara! komentariše

   Turio bi u obe?

   8
   3
 8. NIKO99 komentariše

  Dobro nego ne glasajte više URA i Crno na Bijelo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.