Tresla se gora, rodio se miš: Dokazano da Abazoviću niko nije nudio 21 milion poslije izbora!

15

Specijalno državno tužilaštvo okončalo je izviđaj u predmetu formiranom nakon tvrdnji potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, da mu je nuđen 21 milion eura i donijeta odluka da nema elemenata za pokretanje krivičnog postupka.

Prema istim informacijama, Abazović je u tom predmetu saslušan u srijedu. Nakon toga, tužilaštvo je odlučilo – da nema elemenata za pokretanje postupka.

Biznismen Miodrag Daka Davidović krajem novembra u jednoj TV emisiji tvrdio je da ima saznanja da su Abazovića pokušali da “kupe” i nudili mu 21 milion eura kako bi promijenio stranu nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta. Rekao je da je lideru Građankog pokreta URA novac nudio jedan poznati humanista.

Abazović je kasnije javno potvrdio da mu je ta cifra nuđena, ali ne i ko je to činio.

“Bilo bi krajnje neozbiljno da kažem ko je šta nudio”, kazao je on.

Abazović je tim povodom, 7. decembra prošle godine poručio specijalnim tužiocima da slobodno rade svoj posao, ne precizirajući da li će tužiocu saopštiti ko je osoba koja mu je navodno nudila mito.

15 Comments
 1. Janko komentariše

  Eto mu nisu nudili što je najgore ali je Dritan tvrd orah

  4
  3
 2. Kontra revolucija komentariše

  Vec pripremljena Vijesti i URA propaganda ,za rast njegovog rejtinga !.
  Videli ste kako su posle te informacije popadali na njihovog, novog, malog, idola !.
  Svi su ga posle toga odjedanput obozavali kao nepotkupljive nove politicke zvezde, koja narodu daje novu nadu !.
  Znaju i URA i Vjesti šta voli narod i kako maca lovi miševe !.

  12
  1. LipaLipa komentariše

   … meni cudno, … zasto i dps i df, … skoro slozno, bratski, na Abaza, … on je df podrzao, dio je vladajuce kolicije, … dps je u svakoj opciji odbacio, … i jedni i drugi ga optuzuju, … dps za izdaju, df za ucjenu, … mislim da nijesu bitni razlozi, … bitni su zajednicki (dps i df) interesi, … u sustini, dps desna, df lijeva ruka, … istog parazita(vampira) koji zivu u nasoj krvi, … svako dobro, …

 3. Mašan komentariše

  Đe se đede Daka evo ga nema niđe. Rade li mu ministri kod Profesora.

 4. iz glave komentariše

  Abazović:“Bilo bi krajnje neozbiljno da kažem ko je šta nudio”.
  pa zar korupcije nije krivično delo ?!

 5. Realan komentariše

  AKO DOBRO RAZUMIJEM.ZNACI ,DRITAN IZJAVI SKORO DA MU JE NUDJEN 21 MIL.ZAKLJUCAK JE SAMO JEDAN.MORAO JE DA OPOVRGNE SVOJU IZJAVU ,STO ZNACI DA NIJE GOVIRIO ISTINU I DA JE U JAVNOSTI PREZENTIRAO NESTO STO SE NIJE DOGODILO.AKO JE TO TAKO JELI NORMALNO DA PODOREDSJEDNIK VLADE I TO ZA BEZBIJEDNOST IZNOSI SENZACIONALNU NEISTINU.KAKO MU DALJE VJEROVATI PROCIJENITE SAMI ????

 6. Realan komentariše

  DA DODAM ,BILO JE NEKAKO LOGICNIJE DA JE IZJAVIO TUZILASTVU,DA MU JE NUDJENO TO OD ANONIMNOG LICA UTD.,PA DA SE FORMIRA PREDMET PROTIV ,,NN,, LICA.MOZDA BI SE TO I MOGLO PROGUTATI. OVAKO OD POCETKA SVE SUMNJA ZA SUMNJOM U MNOGE IZJAVE ALI I U MNOGE POSTUPKE ?????

 7. tako stoje stvari komentariše

  I Dritan i Daka su dio iste priče, iz iste kuhinje, doduše različite uloge igraju i različita polja pokrivaju, ali im je isti, zajednički cilj, ista misija dodjeljena od mentora…legitimne predstavnike srpskog naroda u Crnoj Gori, držati dalje od vlasti, bez obzira na volju naroda.
  Kako drugo no spinovim ai medijskim manipulacijama. Dritan preko Vijesti, Daka preko nekad srpskog portala IN4S.

 8. vaso komentariše

  Drile samo nastavi zajebavati i Karat cetnikklerofasiste!

 9. t-rex komentariše

  Dok je god Abazovic i URA ona poluga koja drzi vlast DPS i svi veliki kriminalci su zasticeni.Ta nece Vijesti i com sami na sebe.

  1
  1
 10. bajo. komentariše

  Zašto abazovića srbijanci zovu šiptarski četnik?

  1
  1
 11. Milica komentariše

  Samo velicanje sebe posle izbora…

 12. Jovana komentariše

  Morao je sebi malo da podigne cijenu!

 13. Neko. komentariše

  Dritanga htio sebe da podigne i skupi politicke poene.Ovih dana isto radi, hapsi, pa pusta, da zamaze narodu oci. Oce sa 4poslanika da vlada Crnom Gorom. Sramota!

 14. Spasoje Dakić komentariše

  Da mu niko nije nudio to bi prvo tužilaštvo iskoristilo da ga diskrediruje i javno bi bilo objavljeno , ali mislim da to nije slučaj … neko mu je ponudio , ali ko ? Neko ko bi sigurno stavio vruć krompir u ruke bivšoj vlasti … 🤔

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.