„A đe stanuješ ti, momče“: U Šavniku probao da glasa rođeni Baranin koji živi u Nikšiću (FOTO/VIDEO)

9

Glasanje na biračkom mjestu broj 1. u zgradi Opštine Šavnik, nakon što jednom biraču nije dozvoljeno da glasa, nije nastavljeno jer birački odbor nije uspio da se dogovori, prenosi RTNK.

Njihov sastanak je završen, a pri glasanju da se nastavi izborni proces četiri člana su glasala za, a četiri protiv. Odluku o nastavku glasanja očekuju da donese Opštinska izborna komisija (OIK).

Pri prekidu glasanja na biračkom mjestu nije bilo incidenata. Član opozicije, koji nije dozvolio jednom biraču da glasa, trenutno je u policiji gdje daje izjavu.

U policiji je i predsjednik biračkog odbora Danilo Radulović, koji će zbog prekida glasanja takođe dati izjavu.

U Kruševicama je do devet časova biračko pravo ostvarilo pet građana. Izborni postupak na tom biračkom mjestu za sata protiče bez nepravilnosti.

Na video snimku RTNK se čuje kako jedan od članova biračkog odbora pita:

“A đe stanuješ ti momče?!”, na šta ovaj odgovara “Mene je monitor prepoznao, ja imam pravo da glasam”.

Član odbora odgovara: “A i mene su prepoznavali svuda, ali ja nijesam nikuda išao, no sam ođe osto. . Ako te neko poslo, sumnjam da ćeš ovjde glasati”.

 

Portal PRESS došao je do informacije da se radi o građaninu Nemanji Vukićeviću, koji živi i radi u Nikšiću i koji nema nikakve veze sa Šavnikom, osim što je ove godine tamo upisan da glasa.

Vukićević, koji je rođen 1986. godine u Baru, godinama živi i radi u Nikšiću, gdje ima prijavljenu adresu u mjestu Vidrovan.

Zaposlen je u nikšićkoj firmi “Ramel”, koja je u vlasništvu poslovnog partnera Blaža Đukanovića – sina predsjednika države Mila Đukanovića.

Nemanja Vukićević je oženjen u Nikšiću sa M. R. V, koja je završila Srednju Ekonomsko-ugostiteljsku školu u tom gradu.

Postavlja se pitanje kakve on sada ima veze sa Šavnikom, ako je evidentirano da je godinama glasao u Osnovnoj školi “Ivan Vušović” u Nikšiću, pod šifrom “2PCAO62AO G6F0H0”.

Pogledajte neke od fotografija Vukićevića, sa društvenih mreža:

Nakon svih ovih informacija i činjenica postavlja se pitanje šta radi tužilaštvo i Uprava policije?

Šta radi Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), kojem je Vukićević očigledno dao netačne podatke o promjeni prebivališta i boravišta, sa više nego jasnim ciljem – samo da bi mogao da glasa u Šavniku.

9 Comments
 1. Nikad vise komentariše

  Sad je interesantno utvrditi adresu na kojoj je prijavljen ovaj komitic. Da vidimo da li se on tu ikad pojavljivao, da li se radi o funkcionalnoj kuci , je li mu drps istovario drva jer je Savnik ekoloski kraj i u njemu se ne moze i ne smije grijati na gume

 2. Prepoznao se komentariše

  Posle legendarnig fasistickog teren te nije prepoznao, sad imamo i ovo, kompjuter me prepoznao.
  Oni ne mogu bez prepoznavanja. Uslo im pod kozu da se mora prepoznavati, prijavljivati, podvaljivati…

 3. Antišupković komentariše

  Svi odgovori vode u Ramel=vlasnikB.Đ=hidroelektrana Komarnica

 4. Bokelj komentariše

  Na niske grane je pao Milo. Nekada je mogao bez problema da pokrade 14.000 glasova (na predsjedničkim izborima 1998. godine) i isto toliko, ako ne i više, na „demokratskom“ referendumu organizovanom 2006. god. pod pokroviteljstvom evropskih lopova Lajčaka i Lipke. Danas Milo ne može da pokkrade ni nekoliko desetina glasova u Šavniku. Ovo me podsjeća na Bertolučijevog „Poslednjeg Kineskog cara“ kada je car završio kao baštovan.

 5. Vuksan Lekić komentariše

  Vukićeviću,promijeni ime ,kljusino.
  Nemanja nije ime za tebe.
  Ti si montenwgrin, zovi se Djozepino, Giovano,ili tako nekako.

 6. Rješenje bb komentariše

  Ako napravi saobraćajni prekršaj, gdje mu stiže obavijest, poziv za sud, rjršenja razna. Da li mora vozačku i saobraćajnu prebaciti na novu adresu. Da li je član kućnog savjeta. Voda i smeće po broju stanara….

 7. Buki komentariše

  Kesa ga glasati nece …

 8. ја komentariše

  …ali te teren ne prepoznaje momče 🙂

 9. Srdjan Lonchar komentariše

  Ovo je DPS. Ovo je danashnja Crna Gora.
  .
  .
  .
  Ovaj snimak sa prevodom razmene izmedju DPS glasacha (koji nema veze sa mestom gde je dosao da glasa) i IK, kao i PRAVIH STANOVNIKA GRADA U KOME SE GLASA, treba poslati na sledece adrese:

  Kancelarija Ursule Fon Lajn, Predsednica Evropske Komisije (Predsednica EU zajednice)
  Kancelarija Gabriela Escobara, US SD predstavniku za Z Balkan
  Venecijanska Komisija
  Kancelarija Putina
  Kancelarija Makrona
  Kasncelarija Sholca
  Kancelarija Vuchica
  Kancelarija Rame
  Kancelarija Dodika
  Evropskom Parlamentu
  .
  .
  .
  Samo na ovom 1 video snimku moze da se vidi CELA CRNA GORA, POD KAKVOM DIKATUROM SE ZIVELO 30 GODINA, DA SE ZARAD ISTINE ESTABLISHIRA REKORD/ DOKUMENTACIJA KAKO JE CG NA SILU UVUCHENA U NATO (protiv volje 85% stanovnika, kako je Dushko Markovic jednom izjavio, preko UCENJENOG Mila i njegovog izmishljenog drzavnog udara, 10ak godina posto je isti NATO bombardovao CG 3 meseca! Kome je takav chlan NATO potreban?)

  .
  .
  .
  Na snimku imate Baranina, koji zivi i glasa u NK, a radi u firmi Blaza Djukanovica, koji je poslat da DODATNO GLASA I U SHAVNIKU!

  NA OVAJ NACHIN DPS IMA DODATNIH 60 000 NEPOSTOJECIH GLASACA. Dakle Milo Lopov-DPS startuje sa 60 000 nepostojecih „vernih“ glasacha!!! Tako je DPS postala najbrojnija Skupshtinska Stranka CG.

  Po Milovom zakonu je navodno taj „IZBORNI TURIZAM“ DOZVOLJEN. To reche vajna Predsednica Skupshtine, pre neki dan. Bilo bi dobro da SE TA CHINJENICA DUBLJE ISPITA. POLICIJA NEMA PRAVO DA PROPITUJE LAZNE GLASACHE. Zato je sve prepusteno samim istinskim birachima da se SAMOORGANIZUJU I SPRECE IZBORNU KRADJU. Zamisli!! To je kao da Milov zakon propishe da policija nema pravo da sprechi ulazak pljachkasha u banku, nego da sami sluzbenici treba da idu na poso’ sa nozevima, boksovima, toljagama, pishtoljima, neprobojnim prslucima….

  Tako vidite na video starinu, koji sedi pozadi sa toljagom i POSTAVLJA PITANJA LAZNOM GLASACHU:
  – „A dje stanujesh, ti momche?“
  – „Chekaj malo. Evo vidish ‘vodje ovaj komp monitor. Tu sam u kompjuteru. AKO ME JE ON (!) PREPOZNAO, ONDA MISLIM DA IMAM PRAVO DA ‘VODJE GLASAM“!!! Nebesa otvorite se!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.