Kovačević: Zašto svi ćute na ucjene CIVIS-a o formiranju Vlade, izgleda im je važniji obračun sa Srbima!

20

piše: Marko Kovačević

Ne vidjeh nijednu reakciju na stavove CIVIS-a od mnogih zabrinutih hoće li se Vlada formirati. Šta je razlog tome što se oštrica napada nije okrenula prema njima premda je njihovo saopštenje jedino koje je zaista dovelo u pitanje formiranje Vlade?

Razlog je što naše javno mnjenje kreiraju mediji koji su antisrpski nastrojeni, pa nam je tako glavna tema juče bila stoti komentar Nebojše Medojevića na nekoj FB objavi, kojim smo se svi bavili na ovaj ili onaj način, od kog smo se ograđivali i sve ostalo, a tramvaj je prošao neprimjećen.

Svako ima svoj dio odgovornosti u svemu tome ali opet mi smo ti koji dozvoljavamo da upravljaju pravcem našeg razmišljanja.

A trenutni pravac kojim se medijski upravlja Srbima u Crnoj Gori vodi u autodestrukciju, rasipanje snage i gubljenje političke moći. Moramo da se osvjestimo i da to ne dozvolimo. Jer u najvećem dijelu smo mi pobijedili režim. To ostali znaju i zato se sve urpavlja u ovom pravcu.

Neki su željeli odlazak DPS-a ali i ostanak Srba u istom položaju kao i do sada.

Najmanje što možemo je da im mi u tome ne pomažemo.

20 Comments
  1. Ivi komentariše

    Ucjene? Oni nijesu eksperti je li? Nego ono što je ovaj okupio. Nije Srdja ekspert je li? Vama bre krst u ruke i može svako sa vama da mlati kako hoće, bre. Sramno….

  2. Ivi komentariše

    Mara Šćepanović te ucjenjuje, je li? E teško nama.

  3. Vaso komentariše

    Nekako je normalno da koalicija koja ima 4 mandata dobije sve a da ostali nemaju nista
    Ta mala ucjenjivacka koalicija , koju su osnovale Vijesti , Milov tajkun Rakcevic… vodi najstrasniju kampanju protiv srpskih politicara
    Normalno , zar ne …
    Neka nastave sa ucjenjivanjem, hajkom, a oni samo cekaju kongres DPS-a pa da nastave s njima
    Zdravo bili pa vidjeli

  4. Niksic komentariše

    DAJ VISE PREKINITE VI STE POCELI OVU UJDURMU FOTELJO-LJUBCI ….

  5. Fico komentariše

    Zaprijeti juce Pavicevic, skrguce zubima ljuto, ostro gleda a ostro i govori
    Od vlade nema nista dok se i s njim malo ne prozbori
    Dok se i njemu nesto u zube ne baci
    Dajte mu, zasluzio je….namucio se, proganjali su ga, hapsili, lazno optuzivali…
    Samo Srbe sto dalje, njima nista,….

  6. Mara komentariše

    Samo nisu foteljo- ljupci ovi sto ce u njih da uskoce…. bez truda, bez ikakvog otpora rezimu, cutoljubi,
    Da, da, bas padamo na te glupe fore…

  7. krivo sedi pravo reci komentariše

    Vidji ovog isti Manda…Pojma nemate, vidjeces koliko ces glasova osvojit u Nk sa ovakvim kukanjem za fotelje i blacenjem postrnih ljudi.Civis ce glasati, nisu crkvu napali kao vi, sad pokusavas drugom loptu da prebacis, a ne kazes ogradjujes li se od Medojevicevih izjava.

    1. Onako usput komentariše

      „…Nebojše Medojevića na nekoj FB objavi, kojim smo se svi bavili na ovaj ili onaj način, od kog smo se OGRAĐIVALI i sve ostalo, a tramvaj je prošao neprimjećen.“

      Ako ne uspijes iz prvog puta , pokusaj sa ponovnim citanjem…

      1. tako stoje stvari komentariše

        Provokator, ne treba se osvrtati na njih….lažno se predstavljaju kao veliki vijernici, zaštitnici Crkve, učesnici litija, kao glas naroda, kao pristalice Krivokapića a u stvari su DPS botovi, koji siju “ slogu “ medju nama po partijskom zadatku.

        Ko ne vidi da im je krajnji cilj konfrontacija Crkve i NSD, DNP, odnosno Mandića i Kneževića, spletkarenjem, poturanjem glasina, poluistina, taj nije za politike…ne treba se osvrtati na ovakve pojave, ni njihove komentare. Kao što govno obidješ kad naidješ na njega, ne prljaš ruke od njega, tako treba obići i ove velike “ internet Srbe“.

  8. sos komentariše

    Krivokapic bi trebao da spasava Institut S.Milosevic i robove od radnika koje DPS sad planira ostaviti bez hleba da bi se osvetio i da dug koji je Vladin prebacen na institut vrati Vladi ili nema razlike izmedju nove i stare vlastu.

  9. tako stoje stvari komentariše

    Izuzetno pametan i mudar tekst ovog mladog čovijeka, koji je pogodio suštinu problema.

  10. Pravda komentariše

    Da li Vi ovdje „stoti komentar Nebojse Medojevica“ ne mozete nazvati trabunjanjem a mislite to? Zasto je onda on 2.na listi kad trabunja toliko? Je l ovo pokusaj saniranja stete posto ste se jako jako kasno ogradili od sramnih izjava? Taj covjek obavlja javnu funkciju poslanika i velika je odgovornost javno izrecene rijeci pogotovo kad su napadi usmjereni na Crkvu koju smo mjesecima branili od nakaradnog zakona. Da li Vi znate uopste koliki je znacaj Vladike Joanikija za eparhiju budimljansko- niksicku i cijelu Crnu Goru i kako neko moze uopste pomisliti da nam on zeli bilo sta drugo osim dobra? Vas mandat vrijedi koliko i mandat Srdje Pavicevica, s tom razlikom sto se on od Medojevica nikad nece morati ogradjivati.

  11. Mirčeta komentariše

    Ko su sad ti

  12. Anakin komentariše

    Ja koliko sam shvatio oni ne ucjenjuju nego se zale kako ih niko nista ne pita. To je na Dritanu da im objasnjava, jer ne moze Mandarar da razgovara sa 20 politickih partija svaki dan.

  13. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Podrska za NAJBOLJU srpsku stranku NOVU SRPSKU DEMOKRATIJU . SRBI UZ SRBE, DOGODINE NA LOVCENU, ispunicemo Djedov amanet! IDEMO U SRPSKE POBJEDE I SAVEZ SRPSKIH DRZAVA REPUBLIKA SRPSKA SRBIJA I CRNA GORA

  14. Mitar komentariše

    Zašto svi ćute? Pa zato što su na platnom spisku druge familije, pogotovu ovi Zdravkoljubci!

  15. Vijesti, naš prozor u svet komentariše

    Ustaški PZP, htedoh reći.

  16. Abazaj komentariše

    Je li Medo Srbin?

  17. mocni rendzer komentariše

    Dečko sem ove zavodnicke fotke,ne znam šta zelis postici cestim pisanijama na ovom portalu… branis lik i djeli gazde iz Bg ,bravo 5 bambija. Vrlo iritantna pojava u redovima DF kao i vecina mladocetnika iz njihove družine. Bez ikakvog iskustva sa nekom opštom pričom,necete daleko dogurati…

  18. Mitar komentariše

    A STO TI CUTIS NA BLACENJE VLADIKE I NASE CRKVE…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.