Kongres odložen zbog trzavica: Stari lavovi jurišaju na funkcije koje planiraju da preuzmu mladi kadrovi!

4

Kongres DPS-a odložen je za kraj januara zbog međupartijskih trzavica oko izbora novog rukovodstva, saznaje Borba.

Očito da je došlo do netrpeljivosti unutar same stranke nakon nagovještaja da bi vrh DPS-a morao da bude podmlađen, što stara garda ne prihvata olako.

Zato su problemi koji se nagomilavaju, da ne bi isplivali prije formiranja nove većine gurnuti pod tepih, na određeno vrijeme.

Kako je Borba već pisala nezadovoljni funkcioneri te partije koji ostanu bez funkcija, mogli bi da naprave poseban poslanički klub u Skupštini.

Kako saznajemo, većina funkcionera DPS-a je zadržala poslanički mandat do Kongresa, da bi vidjeli da li su u planovima za vrh stranke ili nijesu.

Više sagovornika sa kojima smo kontaktirali potvrdilo nam je da će unutar partije do Kongresa biti prestrojavanja za što bolju poziciju pred reorganizaciju partije koja je najavljena.

Prema nekim najavama, oni koji ne budu našli mjesto na visokim funkcijama nakon Kongresa, mogli bi u Skupštini da svoje mandate izdvoje iz DPS-a. Da li će doći do cijepanja partije ili samo formiranja frakcije unutar DPS-a, o tome je u ovom momentu teško govoriti, jer nije poznato ni da li će sam Đukanović ostati na čelu partije.

4 Comments
  1. Видован komentariše

    A ne zna se koji su gori mladi ili stari majmuni tih ustašoida koji svi imaju bar po jedan stan u Beogradu! A puna su im usta velikosrpske okupacije! Oni okupirali srbiju sa svih strana…od zlatibora,kopaonika do Dedinja! Da,da, to su te patriJote! Ako da veliki Bog biće zbrisani na sledece izbore!

    1. Darko komentariše

      Brate nije ti dobro , cemu nervoza!!

  2. Prle komentariše

    Stari lopovi i mladi poltroni !

    1. Kontra revolucija komentariše

      Ima i starih i mladih hijena, oba cupaju komade od leša !.
      A kad ne bude leša, oni se medjusobno grizu !.
      Tipicno hijene, ili bolje receno :
      „DPS mentalitet“ !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.