Radulović: Mandatar treba da ima poseban senzibilitet prema liderima DF-a, mišljenja Ambasada nijesu odlučujuća

13

Poslanik i visoki funkcioner Pokreta za promjene Branko Radulović sastao se sa mandatarom za sastav nove Vlade Zdravkom Krivokapićem i saopštio mu da je spreman da bude dio nove reformske izvršne vlasti, ali da na tome ne insistira, saznaju “Vijesti“.

Radulović je na sastanku kazao i da će podržati svaku vladu bez DPS-a i da njenom radu može da doprinese i iz skupštinskih klupa.

Radulović je podsjetio da je PzP saopštio da će podržati svaku vladu u kojoj nema DPS-a i da smatra da za četiri godine ona može značajno da unaprijedi Crnu Goru, da je najveća odgovornost na mandataru i da je on izrazio očekivanje da će sve biti urađeno u planiranom roku.

“Premijeru sam rekao da smatram da treba da ima poseban senzibilitet prema liderima Demokratskog fronta jer se radi o izranjavanim ljudima sa vizijom, iskustvom i uporištem u biračkom tijelu i da treba da pokuša da ostvari što širi konsenzus. Uostalom, sugerisao sam da mišljenja ambasadora ne treba da budu primarna, a nisu uvijek ni mjerodavna jer mogu da zastupaju i neke parcijalne interese. Rješenja za Crnu Goru su u Crnoj Gori. Ako budem dio vlade, ja ću pomagati koliko budem mogao i svim ostalim resorima. Ako ne, ja ću koristiti skupštinske procedure i raditi sve da parlament postane čvorište političkog i društvenog života“.

13 Comments
  1. Robin Duh komentariše

    Ovaj Radulović nema trunke pokvarenosti u sebi. Karakter. Ljudina. Mnogi bi trebali da se ugledaju na njega.

  2. livada komentariše

    A sto se radi udruzenhe svih musketara od 4 jahaca apokalipse do precvikovane babetijr jocic svi se mole za. sse fotelje. to nema spasa ako vas ne bude. jadovi jeste li svjesni da jedini punite naslovne 40 dana ? ostali n i k o . samo vi nesto kukate palamudite trazite izvjestavate smatrate itd. strucnjaka do vas nema. da bog da sve fotelje dobili pa da vas vidimo jadnici

  3. Kontra revolucija komentariše

    Stara, castna garda !.
    URA preletaci treba da se ugledaju na takve a ne da sire DPS ideologiju !.

  4. Jo komentariše

    Jedini je od df normalno rekao. Objasnio sta moze da radi ali ne insistira na fotelji.
    Ipak je on profesor.

  5. Ivi komentariše

    Bojkot VIJESTI!

  6. odlican mandatar komentariše

    AV ima poseban senzibilitet prema liderima DF-a. Neka vas vodi u Srbiju da klimate glavama.

  7. Roberto komentariše

    Niti za deset godina malom čovjeku,radniku neće biti dobro,,kada vam ovi pođu krast i bogatit se tek tada ćete plakat za DPS-om,uskoro ćete se zapitat da lusu to oni za koje smo glasali.

  8. Ksilofon komentariše

    Tako se gospodski salje poruka. „Ako vam trebam tu sam, ako vam ne trebam ima ko ce drugi.“

    A ne kao ovi „strucnjaci za sve“ sto prijete vladu da rasture ako im se ne da ministarstvo.

    1. Lea xro komentariše

      Ti “ stručnjaci“ samo traže ono što im po svim demokratskim i ljudskim načelima i običajima pripada, ono što je praksa u svim demokratskim državama svijeta. Pa čak ni na takvoj pravednoj raspodjeli na osnovu rezultata izbora ne insistiraju, nego su spremni na mnogo manje ali traže da se neki njihovi osnovni zahtjevi ispoštuju, a to su recimo neki resori bezbjednosti. Mjesto potpredsjednika vlade zaduženog za koordinaciju rada i reforme svih bezbjednosnih službi, kao i MUP sa Upravom policije ili ANB. Ovo zbog toga da bi mogli da urade ono što su obećali narodu, a to je totalna demontaža svih mehanizama i poluga moći unutar sistema bezbjednosti a koji su nastali srastanjem države i mafije u jedan sistem.

      I to je sve. E sad, što to bode oči tajkunima prve i druge familije koje su u strahu od takvih reformi i njihove vjerovatne krivične odgovornosti velike, i što to smeta svima vama antisrbima i ustašoidima sa takozvane građanske strane, to je druga priča.

      Uporno mijenjati teze i spinujete odgovornost DF za tok pregovora, a istina je da je DF jedini koji je uvijek pravio ustupke i to uvijek na svoju štetu. Od pregovora koji su sa Urom i Demokratama vođeni oko zajedničke liste pred izbore, pregovora da se formira koalicija ZBCG kada su ustupili mjesto nosioca profesoru Krivokapiću i svima dali više mandata nego što bi im trebalo pripasti, pa do trenutnih pregovora u kojima traže mnogo manje nego što im pripada na osnovu rezultata izbora.

      Ali vama ustašoidima i Srbima na baterije ni to ne odgovara. Vi biste da DF i srpski narod koji ih je glasao uopšte ne ulaze u sastav vlade, da se skrajnu pošto su odlučujuće doprinijeli pobjedi nad režimom. E pa neće moći baš tako, moraćete se navići i na DF i na Srbe koji utiču na strategiju razvoja i ukupnog života unutar Crne Gore.

  9. Banjo sektaš komentariše

    Dobro ste našli ovu brkatu pijanduru da mu objavljujete stavove. Nepismeni blavor je šef sektaškog odbora Podgorice Miraševe CPC.

  10. periodicno nestabilan komentariše

    posteno receno, by the way front niko glasat vise nece sve ste pokvarili, pokazali pravo lice unistili pobjedu, jos kad vas profesor Krivokapic ostavi bicete na max 10%.samo fotelje vas brinu

  11. Zdenka komentariše

    Svaki sastanak -razgivor sa Krivokapicem
    Pokavi se u Vijestima. Mislim da se Krivokapic pretvorio u protocni bojler Vijesti i tajkuna

  12. Bosko komentariše

    Krivokapic da ide da cuva koze u Cuce!!!
    A moze i kod Carevica – ima ih dosta, pa na ono veeeeliko imanje ufati sedam krugova , dobro mu je za mozak

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.