Sastali se Joković i Knežević: Sve pobjedničke partije da budu zastupljene u Vladi!

8

Danas su se u Podgorici sastali predsjednici Socijalističke narodne partije Crne Gore i Demokratske narodne partije Vladimir Jokovići Milan Knežević.

Predsjednici Joković i Knežević su razgovarali o procesu formiranja nove Vlade Crne Gore ali i uspostavljanju i jačanju institucija koje su značajne za demokratizaciju i dalji razvoj Crne Gore.

Predsjednici parlamentarnih stranaka, članica koalicije „Za budućnost Crne Gore“, izrazili su podršku mandataru Krivokapiću, koji je od juče to i zvanično, da napravi kvalitetan program Vlade zasnovan na razvojnoj strategiji Crne Gore koja mora raditi u interesu prevazilaženja svih problema koje su građanima ostavili članovi dojučerašnjeg režima,odnosno mora raditi u interesu svih građana, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima.

Joković i Knežević su se složili da u formiranju i izboru Vlade odlučujuću riječ treba da imaju građani, tj. tri pobjedničke koalicije kojima su oni dali povjerenje na izborima 30. avgusta, i da svaka od njih dobije učešće u Vladi srazmjerno svom izbornom rezulatu i utvrđenim principima demokratije.

SNP i DNP će u tom smislu dati puni doprinos očuvanju i realizaciji ne samo izborne volje građana, već i naših programskih principa i vrijednosti.

8 Comments
  1. Darko komentariše

    Sastale se dvije govnare .

    Malo je i to za ovo !!

    1. Црна_Гора komentariše

      Zivjela Slobodna i Pravedna Crna Gora.
      Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.
      Sloga bice poraz vragu..

  2. bajo. komentariše

    Dva paksu.

  3. Miko komentariše

    Sta rade, samo čereče funkcije, a dako udjete u vladu, poludjeste vise. Slozite se sa ekspertskom, a sad samo čerecite,samo dosledno…

  4. Miko komentariše

    Sta rade, samo čereče funkcije, a dako udjete u vladu, poludjeste vise. Slozite se sa ekspertskom vladom, a sad samo čerecite,samo dosledno…
    Ne moze ovaj komentar Drazene? A ovi sto gore pominju g. mogu?

  5. Mile komentariše

    Mogli bi ste da se ujedinite, previše partija imamo. Narodna partija da se zove i eto vas na 10-15 odsto

  6. Ksilofon komentariše

    Odvratan je taj pristup – dajte nam ministarstvo da sa njim cinimo sta nam je volja. Stari korumpirani DPS metod vladanja…

    Tako se zavrsava sa politickim kadrovima umjesto strucnjaka, napuni se ministarstvo kumovima i ljubavnicama.

  7. bajo. komentariše

    Ćelava kujica će bide piče od bildera u prdekanu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.