Partizan na koljenima: Borac protutnjao Beogradom

0

Ako je poraz od Huventuda realna stvar, nije nešto zbog čega se pale alarmi, onda je poraz od Borca nešto zbog čega će crno-beli morati svakako da stave prst na čelo. Vlado Šćepanović je s pravom bio ljut na svoje igrače koji su odigrali loše na otvaranju ABA lige, a sa druge strane Marko Marinović može da bude ponosan – 87:78.

Pristup Partizan je bio vrlo upitan, pa jedino može da se zaključi da su crno-beli potcenili protivnika. Ako to nije u pitanju, onda bi to značilo da su crno-beli tim slabijeg kvaliteta od Borca što baš i nije realno gledajući papir i imena igrača.

Šta je u pitanju, to najbolje znaju igrači i trener pre svih, a Partizan ako želi da ponovi rezultate iz prošle sezone mora da odigra u sledećim utakmicama potpuno drugačije nego što je to činio večeras, jer večeras crno-beli jedva da su “došli na teren”. Borac sa druge strane ima pravi primer kako treba da nastavi i odlično je za srpsku košarku što će imati takav tim u ABA ligi ako nastave ovako da igraju.

Nepovezano je igrao Partizan, bez žara i oštrine u igri, kao da su se crno-beli iznenadili koliko je dobro Borac izašao i šta je sve pogodio. Mada ne bi smeli da budu iznenađeni jer su igrali protiv ovog protivnika na pripremama pre tri sedmice.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.