Rakčević: Podgorica nema vremena za eksperimente, nema vremena za gubljenje

0
Vjerujem da ćemo mi biti najjača lista na lokalnim izborima i da ćemo biti ti koji će udariti snažne temelje jedne građanske, proaktivne građanske uprave koja će rješavati probleme građana, rekao je Luka Rakčević, nosilac liste „Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu“

– Mislim da je bilo dosta vremena kada su se problemi gurali po tepih. Dosta je bilo sporijih građanskih uprava, mislim da građani zaslužuju jedan drugačiji odnos. Podgorica jednostavno više nema vremena za eksperimente, nema više vremena za gubljenje i zaista vjerujem da će građani prepoznati našu listu kao nekog ko može grad da odvuče naprijed – istakao je Rakčević.

„Dan“ je pitao Rakčevića da konkretno kaže da ili ne sa DPS-om.

– Više puta sam odgovorio na sva ta pitanja, vrlo konkretno i vrlo jasno. Dakle mi smo DPS pobijedili 30. avgusta 2020. godine, pa 2022. godine, kao i 2023. godine kad smo podržali Jakova Milatovića koji je razbio Mila Đukanović u drugom krugu presjedničkih izbora. Tako da je zaista više priča oko DPS na neki način deplasirana – kazao je Rakčević.

Rakčević očekuje loš izborni rezultat DPS-a.

– Već sam kazao da očekujem jedan jako loš izborni rezultat od strane te liste i vjerujem da nakon večeras ta lista uopšte neće ni biti faktor na podgoričkim izborima. Zaista ne bih se bavio njima. Mislim da je mnogo bitnije da se bavimo time ko će konstituisati novu gradsku upravu, na kojim temeljima će ona biti formirana i vjerujem da će naša lista, zaista dati taj snažan pečat novoj gradskoj upravi. Tako da zaista vjerujem da su sva ta pitanja vrlo jasna svim građanima. Ostavio bih eventualna pitanja i sve ostale kombinatorike nakon zatvaranja biračkih mjesta i nakon objavljivanja konačnih rezultata. Mislim da će se građani zaista pozitivno iznenaditi rezultatom naše liste i nakon toga sve će biti jasnije – rekao je Rakčević.

On kaže da su vodili pozitivnu kampanju, te da su ponudili građanima superiornu viziju bolje Podgorice.

– Sastavili smo listu od strane ljudi koji zaista vole ovaj grad, koji se zadnjih 12 godina svakodnevno bore za interes Podgorice i sve to upućuje na veliki uspjeh koji ćemo osvariti već nakon što se zatvore birališta i prebroje svi glasovi. Ovo će biti jedan snažan odgovor demokratske i slobodne Podgorice – ističe Rakčević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.