Brnović: Probali smo mnoge varijante, naša grupa na EP je najteža

0

EHF sedmica je bila pun pogodak i „lavice“ su je iskoristile na najbolji način, kazala je golmanka Marina Rajčić nakon što su naše najbolje rukometašice kompletirale prvo okupljanje pod vođstvom nove selektorke Suzane Lazović.

Pivotkinja crnogorske rukometne reprezentacije Tanja Brnović istakla je da je ekipa stigla sa energijom i željom da pokaže da je period olimpijskih kvalifikacija bio samo loš period.

Probali smo mnogo novih stvari u odbrani i napadu, kako bi što prije ušli u sistem nove selektorke. Brzo će i to oktobarsko okupljanje, dosta je posla pred namaNakon razočaranja koje smo doživjele u olimpijskim kvalifikacijama stigli smo sa nekom novom energijom i željom da pokažemo da je to bio samo loš period. Vjerujem da pripadamo evropskom vrhu“, rekla je Tanja.

Smatra da je grupa na Evropskom prvenstvu najteža, ali vjeruje da Crna Gora ima kvalitet da prođe dalje.

Smatram da je naša grupa najteža, pogotovo je i sistem takmičenja težak, jer samo dvije ekipe iz grupe idu dalje. Srbija je recimo mlada ekipa, koja igra odlično, ne bi me iznenadilo da izbore plasman u narednu rundu. Najveći izazov biće Rumunija, tamo se mnogo ulaže i kvalitetna su selekcija. Vjerujem ipak da imamo kvalitet da prođemo dalje“, zaključila je Brnović.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.