NVO „Grupa građana BU2“ čestita  Regionalnom vodovodu Crnogorsko primorje dan društva – Lakušić i Ivanković su svojim radom dokazli da je dobro upravljanje imovinom imperativ vremena u kojem živimo

0

NVO Grupa građana BU2 čestitala je Regionalnom vodovodu crnogorsko primorje Dan Društva, 29. septembar.

Njihovu čestitku prenosimo integralno.

Dragi prijatelji posebna nam je čast da Vam ovom prilikom u ime NVO „Grupa građana BU2“ čestitamo Dan Društva – 29. septembar

Zahvaljujući „Regionalnom vodovodu Crnogorsko primorje“ na čelu sa predsjednikom upravnog odbora tog preduzeća Zoranom Lakušićem i direktorom Borislavom Ivankovićem koji je sa svojim stručnim kadrom i odgovornim odnosom prema široj zajednici čiji su rad prepoznali i izvan granica Crne Gore počevši od ambasadora Slovačke u Crnoj Gori koji je posjetio Regionalni vodovod preko resornog ministarstva, premijera Dritana Abazovića, svjetske banke, Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine i ministra Janka Odovića do nvo aktivista između ostalih Vuka Vujisića, preko Zelenih Evrope, Ministra  ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Damjana Ćulafiću.

Treba istaći da je Lakušić  nosilac priznanja najboljeg menadžera 2023. godine, za razvoj i primjenu inovativnih strategija, doprinosu zajednici, upravljanju resursima, rezultate u poslovanju i postignuća u vođenju organizacije. Uz ovo treba dodati da grupa NVO iz Budve traži da predsjednik Crne Gore Jakov Milatović dodijeli orden rada Zoranu Lakušiću.

Takođe, zahvaljujući menadžerskim sposobnostima Lakušić – Ivanković  „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ je nosilac zlatne bonitetne izvrsnosti „Zlatni sertifikat“ i kategoriše se u Zlatne firme Crne Gore.

Aktivnosti Regionalnog vodovoda za nas na primorju znače spas turističke sezone i toga treba da bude svjestan svaki građanin Crne Gore na primorju.

Osim kvalitetnog upravljanja ovim preduzećem treba istaći i Vaše nastojanje da se izvorište Bolje sestre sačuva od totalne propasti.

Izvorište je usljed nelegalne eksploatacije šljunka u koritu rijeke Morače trpjelo velike gubitke, što je u jednom trenutku dovelo u opasnost dalje poslovanje preduzeća, ali i realizaciju ozbiljnih turističkih projekta od Herceg Novog do Ulcinja . Zoran Lakušić i Borislav Ivanković su svojim radom dokazli da je dobro upravljanje imovinom imperativ vremena u kojem živimo – zaključuje se u saopštenju NVO „Grupa građana BU2“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.