Druga liga: Kolo remija

0

Mladost Lob.bet je odigrala 1:1 protiv Ibra u Rožajama na Bandžovom brdu. Momci Nedjeljka Vlahovića su i pored remija ostali na prvom mjestu nakon 9. kola 2. CFL.

Tim iz Donje Gorice je u Rožajama poveo golom Branislava Kocića u 20. minutu. Rožajci se ipak nisu predavali na vrelom domaćem terenu. Uspjeli su da izjednače golom u 85. minutu preko Đorđa Magdelinića.

Treći je to pogodak za Magdelinića u posljednje dvije utakmice, nakon što je dva puta tresao mrežu u trijumfu protiv Lovćena nakon preokreta 2:1,

Osvojili su 9. bod, dok je Mladost lob.bet na vrhu sa 16.

Borba za 1. CFL biće više nego zanimljiva, jer je razmak od prve do treće pozicije samo 2 poena. Pobjedu je upisao Lovćen protiv Iskre 2:0 i stigao do 14 bodova, koliko ima i Rudar, koji je bio slobodan.

Cetinjani su poveli u 39. minutu. Nakon centrašuta se najbolje snašao Damjan Radulović i glavom pogodio za 0:1. Gosti su duplirali prednost početkom drugog poluvremena. Kapiten Božidar Bujiša najbolje se snašao u gužvi ispred gola Iskre i treći put u sezoni postigao pogodak.

Kom i Igalo odigrali su 1:1 na Zlatici.

Igalo je povelo u 9. minutu golom kapitena Jovana Popovića iz jedanaesterca. Kom je potom uspio nešto što nije do sada ove sezone. Postigao gol iz igre. U 79. minutu je Andrija Radonjić kaznio veliku grešku Jovana Mugoše i pogodio za erupciju na Zlatici. Imale su obje ekipe prilike da stignu do tri boda, ali rezultat se više nije mijenjao.

Drugi bod za Zlatičane u sezoni, dok je Igalo na 12.

Podgorica i Grbalj odigrali su 2:2 u pravoj goleadi, a 3 od 4 pogotka postignuta su u samom finišu.

Grbalj je poveo u 29. minutu. Prvo je Nikola Pavlićević za domaće imao lijepu šansu, šutirao pravo u golmana Davida Bjelicu, da bi na drugoj strani Grbljani iz kontre preko Andrije Vukoja zatresli mrežu.

Domaći su uspjeli da izjednače u 72. minutu. Nakon centaršuta sa lijeve strane Kristijan Radunović je pogodio mrežu Bjelice. Sjajan blickrig domaćih kompletirao je Savo Gazivoda u 74. minutu. Sjajno je reagovao nakon centrašuta sa desne strane i plasirao loptu u gornji lijevi ugao gola Grblja.

Podgoričani su ipak ispustili prednost. Postignut je treći gol u samo 10 minuta. Adama Jarju je dobro snašao ispred gola domaćih i izjednačio.

Podgorica je osvojila 10. poen, dok je Grbalj na 8 bodova.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

SEMAFOR, 9. KOLO

Ibar – Mladost Lob.bet 1:1

Magdelinić 85 – Kocić 20

Iskra – Lovćen 0:2

Radulović 39, Bujiša 47

Podgorica – Grbalj 2:2

Radunović 72, Gazivoda 74 – Vukoje 29, Jarju 83

Kom – Igalo 1:1

Radonjić 79 – Popović 9

Slobodan je Rudar.

http://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.