Posvećeni obrazovanju: Mrežna oprema donacija Hipotekarne banke Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore

0

Hipotekarna banka, lider inovativnih tehnologija na bankarskom tržištu, donirala je Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore mrežnu opremu koja će unaprijediti nastavni proces na ETF-u, iz odgovarajućih disciplina.

Ovom prilikom dekan Budimir Lutovac se zahvalio na donaciji mrežne opreme renomiranih svjetskih tehnoloških proizvođača, koja će koristiti studentima da kroz praktičan rad, u sklopu laboratorijskih vježbi, steknu vještine upravljanja takvom opremom.

Direktor Sektora podrške, organizacije i digitalne transformacije Nikola Milović i rukovodilac Službe informatike Milovan Kotlica upoznali su dekana sa aktivnostima koje Hipotekarna banka sprovodi na polju informacionih tehnologija, prije svega s aspekta angažovanja najkvalitetnijeg stručnog kadra, a potom i kroz primjenu najsofisticiranijih IT tehnologija i korišćenje najsavremenije IT opreme.

“Hipotekarna banka nastavlja sa aktivnostima na polju društvene odgovornosti, s posebnom pažnjom prema obrazovanju i učešću u formiranju što kvalitetnijih kadrova. Mnogi naši zaposleni su upravo nekadašnji studenti ovog fakulteta, te s posebnim zadovoljstvom uručujemo upravo ovu donaciju.”

Dogovorena je bliža buduća saradnja sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta Crne Gore, kako na polju podrške određenim projektima ETF-a, tako i u smislu afirmacije najboljih studenata.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.