Medojević: Kad upadnete u rupu, ne kopajte dublje

0

Poprilično sam siguran da iza tragikomičnog, diletantskog saopštenja Uprave policije (UP) ne stoji Boris Bogdanović, jer on dobro zna da ja ne iznosim neprovjerene informacije i da imam dosta dobro pozicioniranih izvora iz bezbjednosnog sektora, poručio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

„U politici tajming je sve. Posebno u kampanji, a posebno par dana prije izbora. Priča UP koju i dalje vode provjereni kadrovi Mila Đukanovića, Duška Markovića i Veljović dr Veselina, da je Lakčevic kupovao lične karte za neke izbore u prošlosti, može da prođe samo kod onih sa IQ 86“, istakao je Medojević, pa nastavio:

„Isto kao što ste objavili da je veoma komplikovani teroristički napad specijalnom ekslozivmom napravom na Cetinju izveo jedan čovjek. UP je razorena korupcijom i negativnom kadrovskom selekcijom, i to se sa kadrovima iz prethodnog režima ne može reformisati. Neophodna je radikalna reforma. Od temelja do krova“, naglasio je lider PzP-a.

On je dodao da se opet, „kao i u vrijeme DPS , zloupotrebila služba i stavili se u funkciju kampanje vlasti“.

„Uhapsili ste čovjeka sa liste Jelene Borovinic Bojovic, a niste hapsili Milojka Spajića za teška krivična djela po prijava koje se kisjele u SDT. Niste hapsili nikoga ko je uzimao milione za davanje azila ruskim kriminalcima. Niste uhapsili Odovića koji je lično uzimao reket od investitora da bi im dao dozvole. Niste uhapsili nikoga za šverc cigareta iz maja 20121, kupovinu trajekata po naduvanim cijenama, za prodaju uglja preko povezanih paravan firmi, za kupovinu Željezare bez procjene i studije opravdanosti“, nabrojao je Medojević.

Jednostavno, kako je dodao, „niste u stanju da uhapsite nikoga iza koga stoji izvršna vlast“.

„To je nasleđena kultura poltronstva i poslusništva prema svim vlastima, i tu nema popravki. Ovakvu UP treba ugasiti, kao i ANB, i praviti novu policiju, sa čistim, poštenim, profesionalnim patriotama, koji ce služiti državi Crnoj Gori, Ustavu i zakonima, a ne partijama i pojedincima“, zaključio je Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.