Mandić održao sastanak sa predsjednikom Nacionalnog savjeta Monaka: Jačati bilateralnu saradnju kroz što više sastanaka, na kojima bi se razmjenjivala iskustva i znanja

0

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić održao je, tokom 17. Konferencije predsjednika parlamenata malih evropskih zemalja, bilateralni sastanak sa predsjednikom Nacionalnog savjeta Monaka Tomasom Brecom.
Sagovornici su se saglasili da su odnosi između Crne Gore i Kneževine Monako dobri i da se u budućnosti treba raditi na njihovom daljem snaženju.

Predsjednici su iskazali zajedničko mišljenje da je izuzetno važno jačati bilateralnu saradnju kroz održavanje što više sastanaka, na kojima bi se razmjenjivala iskustva i znanja.

Tokom sastanka, Mandić je pozvao predsjednika Breca u zvaničnu posjetu Crnoj Gori i našem parlamentu, dodajući da bi to bila dobra prilika za potvrđivanje potpisanih ugovora između dvije države, kao i kreiranja novih zajedničkih platformi, posebno u oblasti ekonomije.

On je zaključio da bi ta posjeta bila i dobra prilika da se organizuje susret između istaknutih preduzetnika dvije države.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.