PES: Medojević će svoje izmišljotine protiv Mujovića morati da dokaže na Sudu

0

Koalicioni partner Jakova Milatovića i Dritana Abazovića – Nebojša Medojević, moraće da dokaže na Sudu izmišljotine da je Saša Mujović pronevjerio 800 hiljada evra, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

„Nije prvi put da Nebojša Medojević za potrebe bivšeg režima i njihovih političkih partnera širi neistine. Nakon što je u kontinuitetu iznosio izmišljotine na račun predsjednika PES-a, protiv Medojevića je podešena tužba, a Sud je prvostepenom presudom potvrdio sve navode iz tužbe Spajića, te konstatovao da je Medojević povrijedio pravo tužioca na čast, ugled i dostojanstvo“, naveli su iz PES-a, pa nastavili:

„To što je Medojević sada u koaliciji sa Abazovićem, za koga je tvrdio da je umiješan u švercu cigareta, a lider URE govorio da Medojević radi za Bemaks, vjerovatno je tačno, jer su obojica pobjegli od mogućnosti da Sud utvrdi istinu“, tvrde iz PES-a.

Za kraj su dodali:

„Iako je Medojević već izgubio spor na Sudu, to ga nije obeshrabrilo da ovog puta za potrebe Milatovića i Abazovića izmišljotinama na račun prof. dr Saše Mujovića pokušava da zaustavi vrtoglavi pad rejtinga te koalicije“, zaključili su iz PES-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.