Pavićević: O Zvezdi ne treba trošiti riječi

0

Nakon ubjedljivog poraza na startu AdmiralBet ABA lige od Budućnost Volija (98:51), košarkaše Mornara u 2. kolu očekuje još jedan težak zadatak – Barani sjutra (18) gostuju Crvenoj zvezdi.

Mornar se još uigrava, poznato je da je kasno počeo pripreme, pa će i meč sa aktuelnim šampionom regionalnog takmičenja poslužiti da ekipa Mihaila Pavićevića što spremnije dočeka nastavak sezone.

Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku. Da ne ponavljam u kakvoj smo situaciji – daleko je to od nivoa AdmiralBet ABA lige, a pogotovo od nivoa Zvezde. Ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se uigramo, da počnemo da ličimo na ekipu i da dostojanstveno pružimo otpor Zvezdi. O Zvezdi ne treba trošiti riječi – evroligaška ekipa, sa vrhunskim igračima i vrhunskim trenerom. Zaista, očekuje nas veliko iskušenje, ali ne možemo da biramo. Idemo da odigramo što bolje i da probamo da pružimo što jači otpor„, rekao je u najavi meča trener Mornara, Mihailo Pavićević.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.