Borovinić Bojović: Sa DPS-om nećemo sjesti za sto, partneri su nam svi oni koji su konstituenti Vlade

0

Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste Za budućnost Podgorice je rekla sinoć da svi veliki gradovi imaju probleme sa saobraćajem.

„Podgorica lagano postaje veliki grad… Kultura saobraćaja mora da se promijeni i sami ni često ne vodimo računa gdje i kako se parkiramo… Treba maksimnalno afirmisati gradski prevoz…“, kazala je Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović je kazala da je na sceni u prethodne dvije decenije bio „građavinsko-tajkunski scenario“.

„Znamo šta se dešavalo u Podgorici i ti su nam građevinski tajkuni kasnijer poklanjali škole… To vrijeme je završeno i sada je na sceni dobra i konstruktivna saradnja između grada i Vlade… Naš cilj i ideja je povećanje zelenih površina, ali i izgradnja škola, vrtića, domova zdravlja…“, navela je Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović je rekla da su programi slični kada se pogledaju, ali da su obećanja i način na koji se to radi različiti.

„Programi i planovi nisu neostvarivi, samo je pitanje vremena koliko je potrebno da se ostvari. Svi građani znaju da za godinu nije bilo moguće realizovati sve što je obećano“, kazala je između ostalog Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović je kazala da koalicija koju predstavlja će biti „pobjednik na izborima“.

„Sa DPS-om nećemo sjesti za isti sto. Sigurno je da će naši partneri biti svi oni koji su konstituenti Vlade. Za nas je jako važno da postoji demokratska vlast u Podgorici da ne postoji ucjenjivački kapacitet“, rekla je Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović je pozvala građane da budu dio jedinstvene vizije, i poručila da je lista koju ona predstavlja siguran i pouzdan partner koji želi da gradi zajedničku i bolju budućnost.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.