Zverev: Već dva mjeseca imam upalu pluća

0

Drugi teniser svijeta Aleksandar Zverev otkrio je da je bolestan već dva mjeseca i da ima upalu pluća, što je razlog odustajanja od ATP turnira iz serije 500 u Pekingu.

„Na žalost, dijagnostifikovano mi je zapaljenje pluća i ne znam kada ću ponovo da igram. Ova situacija objašnjava moje fizičke probleme poslednjih mjeseci. Moram da čuvam svoje zdravlje kako bih se vratio na teren što je moguće ranije“, rekao je Zverev.

Da nešto nije u redu Zverev je primijetio za vrijeme turnira u Hamburgu, odmah posle Vimbldona. Igrao je finale i izgubio od Francuza Fisa.

Potom nije odbranio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, jer ga je Italijan Muzeti zaustavio u četvrtfinalu. Ni na narednim turnirima nije dolazio do finala.

„U Hamburgu sam shvatio da nešto nije u redu, mnogo brzo sam se zamarao. Moji treninzi u Parizu uopšte nisu bili intenzivni“ dodao je Zverev.

Zverev nije na listi prijava njemačke reprezentacije za finalni turnir Dejvis kupa u Malagi u novembru, ali može i naknadno da se prijavi.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.