Sutjeska u Skoplju: Rabotnički nezgodan rival

0

Nisu uspjeli košarkaši Teoda da iznenade favorizovani MZT u Skoplju u 1. kolu ABA 2 lige, a danas će glavni grad Sjeverne Makedonije pokušati da pokori, Sutjeska. Izabranici Dragana Bajića gostuju drugom skopskom klubu, Rabotničkom od 18 sati.

Počinje borba za bodove. Gostujemo Rabotničkom, koji ima vruć teren. Dosta igrača poznajem, jer sam ih trenirao u makedonskoj reprezentaciji. Ekipa su koja je spoj mladosti i iskustva i koja može da bude nezgodna ako joj protivnik to dopusti. Ako budemo imali dobar pristup, ako nam se ukaže šansa, ja se nadam da ćemo slaviti u tom meču“, rekao je Bajić.

Nikšićani su prošle sezone zaustavljeni u četvrtfinalu plej-ofa ABA 2 lige od vicešampiona Vojvodine. U reformisanom takmičenju košarkaši iz grada pod Trebjesom će ponovo biti u grupi sa Novosađanima, tako da će mečevi sa Rabotničkim i Bosnom biti ključni za osvajanje jednog od prva dva mjesta u B grupi koja vode u četvrtfinalnu rundu.

Trenirali smo dosta dobro. Igrao sam u Sjevernoj Makedoniji, pa iz iskustva znam da Rabotnički ima težak teren. Ali, daćemo maksimum kako bismo pobijedili u prvom kolu“, rekao je iskusni centar Sutjeske Radosav Spasojević, između ostalog i bivši košarkaš MZT Skoplja.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.