DPS danas predaje listu za podgoričke izbore pod nazivom I riječju i djelom! – dr Nermin Abdić

0

Izborna lista Demokratske partije socijalista (DPS), pod nazivom “I riječju i djelom! – dr Nermin Abdić” biće danas u 18 sati predata Opštinskoj izbornoj komisiji Glavnog grada.

Kako si istakli iz DPS-a, oko 10.000 građana, u samo nekoliko dana, svojim potpisima su podržali ovu listu, “izrazivši nadu da će se Podgorica ponovo razvijati, graditi i unaprjeđivati, i da njeni stanovnici neće nikad više biti taoci nesposobne vlasti koja se godinu dana između sebe svađala, i otimala za fotelje i uhljebljenja”.

“Listu Demokratske partije socijalista čine ljudi koji su ozbiljni i odgovorni, dokazani u svojim profesijama, kao i oni koji su iako mladi, bili spremni da svoju mladalačku energiji i entuzijazam upotrijebe kako bi Podgorica ponovo krenula naprijed u ekonomski, privredni i društveni razvoj. Na listi je 50 procenata žena, i njihova snaga i požrtvovanost nas uvjeravaju da ćemo ovu borbu za Podgoricu voditi fer i časno ali i beskompromisno prema svim lošim pojavama koje su godinu dana uništavale ovaj grad”, navode u saopštenju.

Na čelu liste je Dr Nermin Abdić.

“On je omiljeni ljekar, podgorički komšija a prije svega dobar čovjek i zato je grupa prijatelja dr Abdića, među kojima su najpoznatiji crnogorski umjetnici, vokalni izvođači, odlučila da mu pokloni večeras koncert u čast predaje liste i zvaničnog početka kampanje. Pozivamo sve naše zainteresovane sugrađane da nam se pridruže danas u 20 h kod Sahat-kule, i da uživamo u muzici koju interpretiraju legende crnogorske muzičke scene”, zaključuju iz DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.