Međedović vodio 1:0 i 2:1 u setovima, ali je ispao

0

Vodio je Hamad Međedović 1:0 i 2:1 u setovima, ali nije stigao do drugog kola Ju-ES opena. Morao je na kraju da pruži ruku Marošanu, koji je slavio 2:6, 6:1, 3:6, 6:1, 6:4. U narednoj rundi Mađar će igrati protiv Danila Medvedeva.

Odlično je srpski reprezentativac otvorio meč. Napravio je brejk u prvom gemu i onda rutinski sa još jednim oduzetim servisom rešio prvi set u svoju korist 6:2.

Kao što je on dobio prvi, tako je Marošan došao do drugog seta. Pri rezultatu 2:1 uzeo je jedan dug gem na Hamadov servis, a onda vezao još tri za poravnanje skora.

Ponovo je u trećem setu došao red na Međedovića da dominira. Spasio je dvije brejk lopte u trećem gemu, odmah u narednom iskoristio prvu priliku da oduzme servis rivalu i tu je završio posao. Držao je prednost početnog udarca i poveo 2:1 u setovima.

Marošana nije to pokolebalo. Vezao je tri gema na startu četvrtog seta i ponovo sa 6:1 došao do poravanja skora. Uveo je meč u odlučujući set.

Najveća borba viđena je u petom setu, mada je djelovalo da Hamada izdaje snaga. Čak dva puta je tražio medicinski tajm-aut. Ipak do 4:4 oba igrača su čuvala prednost početnog udarca,  a oba igrača su propustila po jednu brejku loptu.

Odluka je pala u devetom gemu. Marošan je iskoristio greške Međedovića, napravio brejk za 5:4 i u narednom gemu odservirao za meč i prolaz među 64 najbolja u Njujorku.

klik – 100 freebet-ovaRegistruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.