Vučurović: Ova vlast je po volji građana za razliku od Krivokapićeve i Abazovićeve

2

Koalicija Za budućnost Crne Gore jeste u vlasti kroz podršku Vladi Milojka Spajića u parlamentu, a u njenom punom kapacitetu će biti kad njihovi ljudi preuzmu neke funkcije u Vladi, ocijenio je, u emisiji Press plus sa Rajkom Raičević, poslanik koalicije ZBCG Jovan Vučurović.

“Možda je dobar znak što je Vlada izabrana baš u ranu zoru. Ali da sačekamo nekoliko mjeseci da vidimo da li ćemo uspjeti da preko parlameta i krpz djelovanje Vlade pokažemo da smo spremni da radimo na reformskim zakonima, prije svega mislim na pravosuđe”, kaže Vučurović.

On ističe da ZBCG jeste dio vlasti.

“Ova vlast je po volji građana, Krivokapićeva i Abazovićeva nije. Ovdje postoje obrisi one pobjede od 30. avgusta, Naravno da bi bila potpunija da je u njoj URA”, ističe Vučurović.

Dodaje da je prioritet sedmi sudija Ustavnog suda.

“Zatim da zakrpimo sudski savjet, pa izbor VDT-a… Mi sad imamo tu većinu u Skupštini i ne postoji razlog da se čeka sa tim. Onda slijedi Zakon o porijeklu imovine i mnogi drugi, koji su potrebni zarad našeg napretka na putu ka EU”, obajsnio je Vučurović.

 

2 Comments
  1. Plotari komentariše

    Mozda za tebe ,ali polakote ,ovi iz pesa su vecina bivsi dpsovci a a ovu manjinu i neznamo .njih je mutavi i doveo a vi stavili za pocasne prestavnike naroda i tako aminovali da dodju na vlast.ako budete usli u dil sa diktatorom da perete pare iz kolumbije a on i njegov klan ne budu pohapseni ,usli ste ,ako se pohapse svi i osude ,ne ka do sad da se pustaju i aj zdravo ,onda perete pare preko velikih patriockih firmi .da nije bilo europola nikoga nebi ni priveli,ali nikakvih dokaza nema niti svjedoka saradnika ,znaci da sluzba i dalje radi.

  2. Srdjan Lonchar komentariše

    Sve, ama bash sve u CG je krenulo sa mrtve tachke, na bolje.
    .
    .
    Postoji izraz u narodu: „NADJENO JE DRAZE NEGO IZGUBLJENO“. Kad neshto izgubish i provedesh malo vremena bez njega, onda po prvi put vidish, shta ti je „izgubljeno“ znachilo. Ranije si svo vreme potsvesno mislio (la) da ce „izgubljeno“ biti uvek tu, nikad nece biti izgubljeno. Posle izvesnog vremena „izgubljeno“ si nashao (la) i sad ga mnogo vishe cenish, nego pre shto si ga izgubio (la).
    .
    .
    Ja cu tu narodnu izreku da koristim ovako: Zamislimo da se ova nova Vlada nije formirala, Ambasade uslovile, Milatovic-Spajic podvili vrat, slushaju, Cincur – Pejovic ne popustaju, bore se. BS-DPS-Zenka-SD uslovljavaju….. A Veliko Albanc Dritan se shepuri, svaki dan je u medijima, SLIKA SE, DAJE GOVORE U STUDENTSKIM UCHIONICAMA, SHIROM SVETA, PUTUJE PO SVIM MOGUCIM SVETSKIM SAJMOVIMA-DERBIJIMA-PLAZAMA… komanduje trajektom, najavljuje svako hapshenje malih vojnika Shkaljaraca, svaku najavu SKAJ aplikacije, najavljuje investiciju od 200 000 eura u Svemirski Program CG itd itd
    .
    .
    Tek kad zamislite da se ova nova Vlada NIJE NIKAD formirala, kad zamislite da se ono shibicarenje Veliko Albanca Dritana NASTAVILO U CG, tek tad mozete da vidite kakva mala sreca je zadesila Crnu Goru.
    .
    .
    .
    Sad sve one stvari, shto ste nabrojali (REFORMA SUDSTVA-TUZILASHTVA MILA LOPOVA, SUDSKI SAVET, USTAVNI SUD…. PREPISATI TALIJANSKI ZAKON ZA BORBU PROTIV MAFIJE/ODUZIMANJE KRIMINALOM STVORENE IMOVINE itd itd) su vam na dlanu.
    .
    .
    Kad CG reshi POGLAVLJA 23 & 24, BICE SPREMNA DA UDJE U EU.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.