Ambisanje Montenegra sa novim demonskim pokretom od krvi DPS-a, sa oklopom od PES-a,

0

Piše: Ilija R. Miljanić

Zaista nakon 30.avgusta u Montenegru udario grom u satansko-demonsku zvijer tj. u  klerofašizam neokomunista DPS-a, koji je spržio i još prži  narod Crne Gore u svakom pravcu života i rada. Litijska narodna vojska za odbranu Svetinja od zlog nasrtaja antihrišćanskog paganističkog režima Mila Đukanovića,odbrani Svetosavsku Crnu Goru od planiranog zapadnog pravoslavlja sa latinskom dolamicom i franjevačkom kapom.

Stožer,vođa i mudrac litijskog narodnog točka, bio je Mitropolit crnogorsko-primorski i egzarh Sveštenog trona Pećkog, Amfilohije Radović, podvižnik iz Moračkih gora, Svete snage sa Atomske Gore i lučonoša Vitlajemske Pečine.Sa Njime, uz rame vojevao plemeniti i žrtveni Andija Mandić, koji je sakovao, pobjednički  niz sa željeznim zanokticama, a  koji se zvao Koalicija za Budučnost Crne Gore. Polomiše zube i trideseto-godišnju okupaciju, koaliciji DPSa i manjinskih poslušnika. Nadalje, zajedno sa Demokratama i Urom smjelog i principijelnog Dritana Abazovića,stvoriše uslove, da ubijeni narod zaigra kolo slobode, oko svih Svetinja i mnogo šire se čula pjesma otrežnjenja i narodnog veselja na svakom koraku opustošene Crne Gore. Pustošenje, nastalo od strane mafijaških klanova DPS-a sa domaćeg terena, okruženja, a sve pod vojdstvom zapadnih ložna sa „Demokratskim kolonijalizmom“.

Za kratki zeman vremana, nastalo nesnošljivo prepucvanje pobjedničke Koalicije od 30.avgusta i razlike kulminirale, odmah nakon preseljenja Mitropolita Amfilohija u Carstvo nebesko. Postavljeni vođa-Zdravko Krivokapić-krivo-omer-ambasadorović i namazani-Prevaranović iz kamenih Cuca, odmah zakotrlja otrovni kamen pod same temelje, najače Koalicije za  Budučnost Crne Gore  iz velike Pobjedničke Koalicieje.Krivokapić, odmah otpočeo da pravi neke, Demohrišćanske izvore izdajstva sa nekakvim „apstolima“ iz vražije doline gubavca, plaćenika i prozapadnih izmećara sa maticom bogohumilstva uz mondijalističku jeres i bratozavađenja bez presedana.

Dovođenjem zapadne agenture kroz Njemu znanu „apostolsku ceradu“,udari  grom iz vedra neba i popucaše šavovi litijskog bedema, koji je bio Mitropolit Amfilohije uvezao i svezao, sa svim generacijama. Otpočele su bile masovno suze da se grle među starim i  mladim, a djeca masovno pohitala da poljube sve Svete Ikone i  uđu u Kosovski zlatni spletni vijenac, i poljube mladu Gojkovicu koja danonoćno rosi vidovite kapi sa Skadarskih kamenih voltova.

Raspodija sa veleizdajom, premijera Zdravka Krivomozgića, sa apostolima i apostolicama ne okrznu čvorni režim DPS-a u centralno srce, a tiče se: Sudstva, tužilastva, bankarskog sistema sa Investiciono-razvojnim fondom (mrakom sve privatizacije), bezbjedonosnih službi sa  kriminalcima  u vojstvu specijalne policije, raznih nevladinih agencija i direktorata i jednostavno za 30.g. gaženja vladavine prava i pravne države, sve se stropoštalo. Ovih dana pojavili se  tuneli blagorodne, pravne države režima Đukanovića, i sadašnja Vlada ušla u igrarije zapadne mafije i sa tridesetogodišnjom mafijom dinastije Đukanović, koja je kumovala mnogim ubistvima u Montenegru.

Bojimo se, da će sve otići na dovođenje slatke medovine da bi se okrijepile sudije i tužioci poslije tunela, nakon velikih zakulusnih predmeta od kriminogenog režima sa raznim pomagačima bjelosvjetske mafije,  koje ne bi razmrsio ni Solomonski sud a ne bespravna Montenegrija.Neki prepričavaju da se ovim špijunskim prokopanim cijevima ipod zemlje želi ponovo pronaći, neka nova  „sablja“, koja je oprobana u Montenegru kroz takozvani Državni udar, a sve da se odrade zacrtana planiranja koja vode Montenegro u vječno ropstvo, nakon implementacije sudstva, tužilastva i svega nad zemljom i pod zemljom. Konačno Montenegro dobi i novo ime „Montetunelski Zelenaški Bajun“ kroz koji teče med i mlijeko, a po najavi Spajića, niko neće raditi ide referendum da se ne radi kao prije par godina u Norveškoj. Namirisao Premijer za sada u sjenci Spajić, da treba odmah preliti EPCG na Londonsku berzu i tako da od: viteške, uspravne, vječne, multietične, multiprajdne, ne ostane kamen na kamenu, već samo paučina i slijepi miševi da brane svoja gnijezda ponoći.

Prodajom energetskog saistema CG,  dovelo bi do novog narodnog veselja na kratki rok, jer bi plate i penzije skočile, a kupovna moć još više pala, a PES doživio nove poene polupismenog i idolopoklonskog naroda na kratki rok.

Crna Gora nakon par godina preselila bi se u totalno dužničko ropstvo, a mladođenje rukovodstva PES-a, bi tada u pogodnom trenutku pobjegle bijelim avionom, kod zapadnih gazda,odakle su i došli  da zavedu narod za „Goleš planinu“ i dodijele mu totalno posrnuće za duge desetine godina a i vjekova.

Pitamo sve vlade zajedno? Šta je sa donošenjem; Zakona o porijeklu imovine ali sa početkom od 1980 pa do danas, šta je sa provjerom pljačkaške privatizacije, šta je sa zakonom o uvođenju ekstra oporezivanja na milionske namještene  novobogataše iz ere kriminalnog vladanja DPSa i dr.Ovdje se dokažite godpodo iz PES-a, mislim na dvojac bez kormirala (kormiral je kod zapadnih loža moći) Milatović-Spajić. Važno je da Vlade, donose odluke o istorodnim polovima, vjerovatno će te brzo ukinutii i majku i prevesti je u opšte preimenovanje-roditelj, koji Bog te pita?

Naravno, prajd šetnje če biti prioritet, da ne bi koje “runo” zalutalo u grm pokraj puta i slijedi kuknjava vitezanja od stranih ambasada. Moramo pomenuti, da su sve dosadašnje Vlade vozile u dvojac bez kormirala, kormiral je “demokratski” zapadni kolonijalista.

Novi PES-DPS, se formirao nakon turbulencija i  posrnuća vlade, njemačkog skutonoše Zdravka, koji se tamo i školova, a malte ne,  svi koji su okusili zapadnu tablicu školovanja, postali su ekspozitura i poluproizvod, koji zaudra tuđimilom bez istočne zrake svijetlosti. Novi proleterijat DPSa je PES i uz DPS manjinske najamnike će pokušati da satavi “pirovu vladu”,zvanu Vatikanski konkordat, koji hoće da utopi Pravoslavlje u Latinski vašar koji zaudara  Antihrišćanstvom i Paganstvom. Ko se upeca od Koalicije za Budućnost Crne Gore i Pobjedničke koalicije od 30.avg,2020,g., u ovo prokleto i izdajničko kolo PESa, snosiće vječno izdajstvo i proklestvo od svih Svetitelja ukupnog pravoslavlja, gdje nebesku liturgiju predvodi, Sveti Mitropolit Amfilohije uz hiljade svetih i presvetih. Uz Mitropolita Amfilohija  su blaženopočivša braća sa narodnih litija: Vladika Atanasije, Patrijah Irinej; sva trojica Svetih nestala u sumnjivim okolnostima,jer su sva trojica  ometali prozapdna srpska satiranja od anglosaksonskih-hazarskih loža, bez obzira na  zapadni projektovani  virus  blagostanja sa  smrtim ishodima a  nazvaše, ga COVID-19?

Konačno, ko uđe u smrtnu vladu PES-a, izdaće sve potomke i pretke i istražiće se kao Crnojevići, nakon nedužnog Ivana, a ostali  poljubili i prigrabili tursku vjeru i zadavali jade braći Crnogorcima-Srbima do crnog barjaka  iskopanja. Usredite se svi iz pobjedničke Koalicije od 30.avgusta 2020. i pronađite snage da na novim izborima, ubjedljivo pobijedite, i još jednom obradujete posrnuli narod. Sve se može uz pomoć Svetih: Svetog Save, Svetog Vasilija Ostroškog, Svetog Petra Cetinjskog, Svetog Stefana Piperskog, Lovćenskog Tajnovidca-vladike Rada Tomovog i dr. Vladika, Rade Tomov, očekivao ispunjenje njegove potonje ure, da ga sahranite na vrh Lovćena, gdje je bio do rušenja Kapele, od strane Austrougra i klerofašista-partizana sa vojstvom, posrnulog i krvavog ostrašćenog “nenarodnog heroja” Veljka Milatovića.

Istorija se ponavlja, jer još neokomunizam bjesni iz žila i adovih žvala komunizma.

O kukavna Crna Goro, danas klizaš gavranovom jatu, gdje se nadzire, gore ropstvo od Otomanskog, jer oštre kandže zapadne hazarije, ruše sav Hrišćanski rod, ali velika je nada u majku Rusiju i Vladimira Putina od milja, koji je zaista čudo vitezova, koji ne može pasti, jer iz Jerusalimske pećine danonoćno stižu blagoslovi pobjede nad pobjedama.

U pamet se braćo crnogosci i pobijedite sotonu i brozomoru, kao što ste na stotine viteških poprišta od: Careva Laza, Fundine, Grahovca, Vučijeg Dola i svih drugih poprišta, gdje je i vitezu nad vitezovima Karađorđu besmrtnome, olakšalo vazdizanje za vječna pokoljenja i pamćenja za sve okvire česti i imana, i zlatne slobode.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.