Orlić: Narod jasno može da vidi sa jedne strane skakanje po klupama, nasilje, divljačko ponašanje, a sa druge strane rad predsjednika Vučića i njegov govor u UN!

13

Najjača moguća razlika se vidi već na prvi pogled, tek kada uđete u rezultate i politiku koju neki ni nemaju, tek onda vam postane jasno ko je ko, rekao je za Novo vikend jutro Jovane Jeremić, predsednik Narodne skupštine Srbije Vladimir Orlić.

Orlić je rekao da smo imali i vrištanje i pištanje, i duvanje u vuvuzele, kao i skakanje po klupama, nasilje, divljačko ponašanje, dodaje da treba svaki čovjek u ovoj zemlji da pogleda njih sa jedne strane, a sa druge strane predsjednika Vučić i njegov govor u UN.

– Samo pogledajte tu razliku, između njega i njih sa svim ovim vrištanjima i više niko ništa ne mora ni da kaže ni da objasni. Gdje se nalazi odgovornost i ko pokazuje da radi na dostojanstven i ozbiljan način – rekao je Orlić.

Kako kaže, najjača moguća razlika se vidi već na prvi pogled, dodaje da tek kada uđete u rezultate i politiku gdje je oni ni nemaju, tek onda vam postane jasno ko je ko.

– Oni su u Skupštini uradili bukvalno sve. Mi smo stavili na dnevni red rebalans budžeta, kako bi povećali penzije ponovo ove jeseni, pored svih jednokratnih podrški za njih. Kažemo, rebalans će to da omogući pa da možemo da idemo dalje, pa da ponovo dignemo od januara mjeseca. To je dobro, možete da volite ili ne volite predsjednika, to je vaša stvar, ali ne možete da objasnite zašto ste protiv toga da se povećaju penzije u ovoj zemlji – rekao je Orlić.

Kako kaže, to se odnosi i na novac koji smo obezbijedili za sve majke, za njihovu djecu do 16 godina. Ističe da je jedini komentar na sve to da će to da spriječe.

– Oni nemaju objašnjenje zašto su protiv toga. Kako da objasne majkama zašto su za to da one ne dobiju novac za svoju djecu – rekao je Orlić.

Takođe, radi se i o novcu za liječenje rijetkih bolesti, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

– Imamo i još sredstava, ozbiljno smo radili, hoćemo da još 4 milijarde izdvojimo u tu svrhu, ali oni kažu ne, ne žele da se održi sjednica. To razuman čovjek ne može da objasni, kako zaboga mogu da priđu čovjeku koji želi da da podršku državi, između ostalog zbog tog pitanja i govori o sopstvenom primeri i ističe da zna koliko je to važno, oni navode da li je on i za koga glasao – rekao je Orlić i dodao da su oni u tom trenutku duvali pištaljku čovjeku u uvo dok je to govorio.

Upitao je šta treba da budete da bi to mogli da uradite.

– Da se ne lažemo, ne očekujte od tih ljudi nikada ništa bolje od ovoga što su pokazali. Oni su ovo uradili svojom voljom i pokazali su šta mogu da ponude narodu – rekao je Orlić.

(pink.rs)

13 Comments
  1. Saša komentariše

    Naravno da narod sve vidi, njemu su rad i dela motivi da veruju liderima.Opozicija je besna i skače,osim lažima,ne ume da govori ni jednim drugim jezikom,a to kod naroda ne prolazi!

  2. Duka komentariše

    Predsednik Vučić ima odgovornu politiku,bori se za Srbiju i narod i ne plasi se da otvoreno i iskreno kaze svima sta misli,za razliku od opozicije koja laze na svaki korak i izmislja,kada bi opozicionari opet dosli na vlast sto je nemoguce unistili bi ovu zemlju kao za vreme njihovog proslog rezima.

  3. Ana komentariše

    Vide se rezultati Vucica I napredak Srbije a isto tako se vidi divljacko ponasanje opozicije!

    1. Jelena komentariše

      Srbija i gradjani znaju kome najviše veruju a to je Vučic.

  4. Ena komentariše

    Dok opozicija divlja po ulicama, Vučić je pokazao neviđenu hrabrost i sasuo moćnicima istinu u lice pred celim svetom. Ovo je veliki podstrek i ostalim malim zemljama da podignu glas protiv zapadnih sila.

  5. Marta komentariše

    Aleksandar Vučić je pre svega dobar i pošten čovek, a tek onda odličan vođa. Pokazao je sve ono za šta je opozicija nesposobna. Narod je ponosan na svog predsednika.

  6. Marko komentariše

    Srbija može da vidi i sa kim se povezuje opozicija, i da im je važno mišljenje stranih ambasada, a Vučić je kristalno jasno svojim govorom u UN pokazao da je njemu važna samo Srbija.

  7. Maja komentariše

    Narod vidi odlicno ko radi u interesu Srbije a ko protiv svoje zemlje.Opozicija pljuje po sopstvenim gradjanima i sopstvenoj zemljuli,izaziva nerede i haos dok se Vucic hrabro bori za svoju zemlju i dostojanstveno predstavlja Srbiju u svetu.

  8. Gaga komentariše

    Razlika je drastična, jako vidljiva. Nisu nam ni do kolena ovi sto zvizde!

  9. Jelena komentariše

    Naš Vucic gospodski držao govor, za razliku od ovih žutih što prave nered kako bi bili u centru pažnje, za rad nekih tamo poena.

  10. Jeka komentariše

    Koliko snage Vucic ulaze , sav trud , kako bi narodu bilo bolje, toliko ova dr strana se buni. Ja ne znam sta je sa glavama njihovim.

  11. Јеца komentariše

    Po postupcima opozicije vidi se njihova nemoć, divljačko i vandalsko ponašanje nikome nije dobro donelo a pogotovo ne zemlji koja je na putu evropskih integracija.

  12. Jelena komentariše

    Narod sve odlično zna. Narod nije ni glup ni lud.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.