Danilović: Velika bi bila šteta da se ne napravi kompromis između ZBCG-a i PES-a; Ambasada SAD otvoreno i bestidno svađa građane ove države!

7

Zahtjev koalicije ZBCG prema Pokretu Evropa sad je više nego korektan, ali ni ponuda PES-a nije ni najmanje nekorektna, ocijenio je predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Kako je konstatovao, bila bi  velika šteta da se nakon objavljenih ponuda ne napravi kompromis.

– Velika šteta? Ne mislim, naravno, na lične štete jer njih biti neće, ali mislim na procese i na stabilnost prilika za koje smo se borili tri decenije; i, opet, ne mi pojedinci na isturenim političkim pozicijama, nego narod satjeran u ćošak i označen pečatom nepoželjnosti u vlastitoj kući – naveo je Danilović na svom Fejsbuk profilu.

Danilović smatra da je jedina nekorektnost i nedopustivo zadiranje u naše unutrašnje stvari stigla sa diplomatskih adresa, posebno iz Ambasade SAD i to kroz jedan nepersonalizovani stav, kojim se otvoreno i bestidno svađa, ne politička elita, nego građani ove države.

– Niko odavno nije politički nepismen da ne vidimo opšte prilike, apsolutnu devastaciju nekadašnje zapadne demokratije i novoustanovljena pravila po sistemu: „ili ste sa nama i u budalaštinama, ili ste protiv nas i u raju“! Sve vidimo i znamo, znamo i da šut s rogatim ne može, da sila Boga ne moli, ali ovakva i slična nediplomatska izlivanja moći suštinski govore o suprotnom. Ne oštre se skupi zubi na jeftine zalogaje. Ako zaista „naši partneri sa Zapada“ žele da nam pomognu neka prestanu da tapšu po ramenima one koji su ih zadužili podaničkim odnosom, a nas krvnički opljačkali i razorili do temelja. Pokvareno je i bestidno od neprijatelja svog naroda, kriminalaca i mafijaša, praviti vlastite prijatelje i upućivati nas da idemo njihovim stazama. Razumijemo da je to korisno za lijenu diplomatiju bogatog svijeta i njihovo poimanje partnerstva, ali je, ipak, duboko nemoralno i jadno. To, na bolje, neće promijeniti svijet – zaključio je Danilović.

7 Comments
  1. Bojan komentariše

    Ako Lazojko ima imalo pameti samo neka pogleda kako je zavrsio njegov Tranja Krivokapic. On je slusao debelu ambasadorku i kad je zavrsio u kanti za smece ona nije ni trepnula.

    1. зорки komentariše

      Malo ga je i Lazojko gurnuo. Vodio do kante, onako razdraganog.

  2. Vuksan Lekić komentariše

    Uz pomoć Demokrata i BSa.
    U istu tikvu prde!

  3. Kapetana komentariše

    U pravu je g.Danilovic. Briga ambasadorku za nasu drzavu. Oni hoce podanike , a kako ce nama biti u Crnoj Gori, to je za njih nevazno. Koja crna demokratija, demokrata je onaj koji njih slusa i bas njoh briga kako se ko osjeca odje.

  4. Srdjan Lonchar komentariše

    Tako je Bojane. Opet si pogodio u centar.

    Sledeceg meseca dolazi nam u (NYC) goste Veliki Novak Djokovic.
    .
    .
    Tenis je najelitniji sport….Sport izmishljen da ga gleda visha klasa. Nesto kao polo, konjicki sport. U tom belom sportu, Rod Lajver vec 50 ak godina drzi rekord 4 uzastopna GS u istoj godini. Poznavaoci (upuceni u intrinsichke detalje) smatraju da ce Noletovi rekordi zaziveti 1000 godina!!! Kao sto se i sad pominje Dzulijus Cezar, Sokrat…., kroz 1000 godina ce i inteligencija i raja pominjati NOVAKA DJOKOVICA. Zamisli!
    .
    .
    Odgovorno tvrdim da su Noleta stvorile 2 stvari:

    1) NADALEKO CHUVENI „SRPSKI INAT“/ klaster bombe, U238 bombe, ukidanje vode i struje 2 milionskom BG, sa pretnjom da ih sve pomore ko’ miseve …,1999.

    2) DJED VLADIMIR DJOKOVIC iz sela pored Nikshica. Zvao je DECHAKA Noleta „Moj Sokole“… Bio je Djedov Mali Soko…. I danas, svaki put posle pobede, prvu stvar koju Nole uradi je da se prekrsti i pruzi ruke ka nebu u znak zahvalnosti. On vidi gore u plavom nebu svog Djeda Vladimira, koji ga opet miluje po glavi i kaze: „Moj Sokole“!
    .
    .
    .
    Sad ja vas pitam, shta je Nole? Da li je on Srbin? Jeste. Srbijanac? Jeste. Crnogorac? Jeste. … Onaj Mali Soko Crnogorchic. Crnogorac. To je jedan te isti narod. Vidite tu njegovu neunistivu zelju da se identifikuje sa tim stenama u CG.. sa chinjenicom da su Turci bili u SR 500 godina, ali ni dan u CG. Osvajachi bi dovukli topove uz brdo, popalili Cetinje, ali NISU MOGLI DA UNISHTE SVE KOMITE, SVE ONE NEUNISTIVE DUSHE BRDJANA, DA OKUPIRAJU CELU CG.
    .
    .
    Chitajte Njegosha. On je samo sakupio priche u svom Srpskom-Crnogorskom narodu, KOJI SU IZNAD SVEGA CENILI LJUDSKU SLOBODU, DA NEDASH NA SE, DA SI SVOJ NA SVOME, DA NIKOME NE SLUZISH.
    .
    .
    .Secam se gledao sam Noleta, tek se probijao, da su chuli za njega, imao je 18 godina i izgubio je finale od Nadala, koji je imao 19 godina i vec je bio poznat, osvajao GS. Na konferenciju za shtampu, Nole onako drchan, kaze da ga Nadal nije pobedio, vec je on IZGUBIO MECH. „JA SAM SE PITAO ZA SVE!!!“ To samo moze da kaze Srbin iz KIM-a, Srbin Niklhicanin-Cetinjanin-Crnogorac.
    .
    .
    .
    Onaj bedni Malecki Kurti kaze da se plashi da ce Zajednice Srpskih Opshtina na KIM da mu pokvare drzavu, tako shto ce se stvoriti REPUBLIKA SRPSKA U „KOSOVI“. Ne samo to. Svaki nash manastir, svaka nasha svetinja, svaki NASH GROB NA KIM-u JE ZAJEDNICA SRPSKIH OPSTINA.
    .
    .
    12-godishnji Nole je 1999 bio u stanu Djeda Vladimira. To je soliter, koji je imao sigurno skloniste u podrumu. Tu se u dechjoj glavici stvarala srdzba, NADALEKO CHUVENI SRPSKI-CRNOGORSKI INAT, bez koje ne bi bilo GOAT. Bez bombardovanja 1999 Nole bi bio Dushan Lajovic. Osrednjak, prosechan.
    .
    .
    Naveo sam primer Noleta, samo da pokazem da ne postoji neki poseban narod MILOGORCI-DUKLJANI- CRNOGORSKI CRNOGORCI-NESRBI. Tako neshto ne postoji. Ko bi bili njihovi junaci? Koji STARI PETROVIC JE BIO NE-SRBIN? Zamisli da je neko pitao Njegosha sta misli o TADA POROBLJENOM KOSOVU, da li bi on zacmizdrio kao Jakov da je „TO GOTOVA PRICHA“?
    .
    .
    Taj Veliki Novak Djokovic (36) sa svojim 1000 godishnjim SVETSKIM REKORDIMA, JE REKAO: „KOSOVO JE SRCE SRBIJE“! Hajde da ponovimo: „KOSOVO JE SRCE SRBIJE“!
    .
    .
    Milojko, ZARITE, PALITE – dzaba ti REVANSHISTICHKI BOSHNJACI I ALBANCI, NIKADA NECETE MOCI DA NAM UZMETE IZ NASHE DUSHE KOSOVO. A shta ti i Jakov imate u vashim dushama, shto vam niko ne moze oteti? „Genocid“ u Srebrenici? NATO? Mit o Brislu? Mit o bitkoinima? Shta ce vas da pogoni da stvarate svoje 1000 godishnje rekorde, takoreci govoreci? Po chemu cete ostati zapamceni? Ako meni ne verujete, pitajte veselog VelikoAlbanca Dritana.

  5. Александар komentariše

    Ne pamtim kada sam bolji komentar pročitao. Svaka čast, brate.

  6. q komentariše

    50 država Afrike je rekla SAD-u i EU:“Nismo mi Crna gora da nam možete naređivati !“-i otisli u Rusiju kod Putina.Sto ovo pokazuje,kolonije više nisu u Africi nego u Evropi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.