Ejmi Adams i Pol Rad u novom filmu

0

Američka glumica Ejmi Adams i filmski Antmen, Pol Rad, kao i glumica Tesa Tomson predvode glumačku ekipu u novoj komediji „The invite” koja je, zapravo, rimejk italijanskog filma „Sentimental” iz 2020. godine.

U priči su Endžela (koju tumači Adamsova) i Džo (u tumačenju Rada) umorni od braka u kojem su proveli 15 godina. U nadi da će oživjeti vezu, oni pozivaju komšinice na zajedničku večeru. Sastanak se neprimjetno preliva u psihoterapijsku sesiju, nakon čega Endžela i Džo dobijaju pozivnicu za jednu od seksualnih zabava koje organizuju komšinice.

Režija je povjerena Džonatanu Dejtonu i Valeri Faris, dok su scenario adaptirali Rašida Džons i Vil Mekormak. Film je u fazi predprodukcije.

Ejmi Adams, filmska zvezda koja je čak šest puta bila nominovana za Oskara, što je čini drugom po redu živom glumicom sa najviše nominacija, odmah iza Glen Klous, biće prilično zauzeta ove godine jer film sa Radom nije jedini koji će snimati.

Američki glumac, producent i scenarista Pol Rad takođe ima dosta posla, čak je najavljeno da će 2025. početi snimanje filma „Avengers: The Kang Dynasty” u kojem će on tumačiti Antmena. Ova vijest, istini za volju, nije potvrđena.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.