Nikolić: Razumijemo gnijev građana Prijestonice, ali osuđujemo incident na Cetinju i prijetnje predsjedničkim kandidatima!

6

Demokratska partija socijalista oštro osuđuje današnje prijetnje predsjedničkim kandidatima i incident koji se dogodio na Cetinju prilikom konvencije Evrope sad te pozivamo na smirivanje strasti u predstojećoj kampanji, izjavio je  portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Miloš Nikolić.

On je naveo da razumije gnijev građana Prijestonice, ali ni u jednoj situaciji, nasilje nije rješenje, te pozivamo sve da svoje političke stavove iskazuju nenasilno i tamo gdje to treba raditi – na biralištima 19. marta.

– Što se tiče reakcije bivšeg lidera Evrope sad – ako je vjerovati sinošnjoj izjavi Jakova Milatovića, njegove insinuacije su, u najmanju ruku sramne, te ih odbacujemo sa indignacijom. Milojko Spajić je osvjedočeni manipulator, koji bi za početak trebalo da razjasni sve nepoznanice oko državljanstva, prebivališta, stanova, kuća i bivših i sadašnjih bračnih partnera pa tek onda da se upusti u bilo kakvu javnu polemiku. Na kraju još jednom apelujemo na smirivanje strasti i pozivamo građane Crne Gore da ne nasijedaju na provokacije. Vrijeme promjena dolazi i predstojeća pobjeda na izborima biće najbolji odgovor na sve što je našoj državi učinjeno u prethodne tri godine. Zato izlazak na biralište mora biti jedini izbor – naveo je Nikolić.

 

6 Comments
  1. qyu komentariše

    Niko ne osuđuje Draginju koja je sve ovo smišljeno izazvala?Nigdje ne pise da prema nekome ko je lud ko struja treba biti đentlmen samo zato sto je žensko.

  2. Ber CT komentariše

    dPS do zadnjeg senvica

  3. Drška od stomaka komentariše

    A što gnijev razumijete? Vi ste se usrali u Cetinje i u sve gradove Crne Gore, vi iz DPSa..Sve uništili.
    I kakav gnijev? 40 kretena sa Cetinja i iz Nikšića treba da izazovu sukobe? Je li to?

  4. Detektor komentariše

    Krmak ko krmak, rokće i ne može ništa pametno da kaže.
    Gotovo je drpsovci, potući će vas Andrija do nogu.

  5. Banjo komentariše

    Šta ti razumiješ,prase debelo bez mozga.Treba li svi da budu gnjevni što se vaša lopovska družina raspada i biće samo ružna prošlost crne gore.
    Gotov je!

  6. RovcaiRovčani komentariše

    Ovi iz drpsa misle da smo svi retardirani ko njihovi glasači. Ti ko bajagi osudi napad na gospodina Milatovića,a onaj bilmez sa Cetinja ( lokalni predsjednik drpsa) ih podrža i pohvali što su ga napali. Sve je tu jasno.Dosta je vašeg zuluma bilo bagro lopovska.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.