Borovinić Bojović: Najoštrije osuđujem napad na Jakova Milatovića, ovo je refleks poraženog ekstremizma bivšeg režima DPS-a; Idejom pomirenja da gradimo budućnost za našu djecu!

0

Povodom napada na lidera Evrope sad Jakova Milatovića na Cetinju od strane grupe demonstranata, prilikom njegovog dolaska na predizbornu konvenciju u ovom gradu, oglasila se i dr Jelena Borovinić Bojović na svom fejsbuk profilu. Bivša ministarka zdravlja i liderka liste DF Za budućnost Podgorice napisala je:

– Građanski solidarno, politički odgovorno i moralno obavezujuće – najoštrije osuđujem fizički napad na mog kolegu Jakova Milatovića. Moja Podgorica, a vjerujem i čitava Crna Gora ovo ocjenjuje kao skandalozno i nedopustivo. Svjedočimo jednom refleksu poraženog ekstremizma bivšeg režima. Naravno da ovo zabrinjava ali jednako tako i obavezuje i ohrabruje sve nas, zajedno, da ne odustanemo od ideje pomirenja u Crnoj Gori, kojoj god partiji pripadali. I da konačno, rasterećeni od ovakvih incidenata, dogovorom gradimo budućnost za našu djecu – navela je Borovinić Bojović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.