Vuksanović Stanković: Da se zajedno izborimo za jednakost svih ljudi, ali i jednakost regiona

2

Draginja Vuksanović Stanković, kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) za predsjednicu Crne Gore, posjetila je Opštinu Rožaje.

U brojnim razgovorima koji su obavljeni sa građankama i građanima Rožaja, kao i sa predsjednikom Opštine Rahmanom Husovićem, razgovarano je o razvoju Rožaja, budućnosti ovoga kraja i prosperitetu koji Rožaje treba da imaju kao multietnička i građanska sredina.

„Građani Rožaja iskazali su punu podršku predsjedničkoj kandidaturi poslanice Vuksanović Stanković. Zajednički napori 90-ih godina da se sačuva mir i odbrani građanski i multietnički karakter države Crne Gore, ogroman doprinos obnovi nezavisnost i sada opet zajednička borba da vratimo stabilnost i pokrenemo procese evropskih integracija, su ciljevi koje dijelimo i koje nas motivišu i okupljaju“, saopšteno je iz SDP-a.

Vuksanović Stanković poručila je u Rožajama da se „zajedno ide u nove pobjede“.

„Da se izborimo za Crnu Goru, za jednakost svih ljudi, ali i za jednakost regiona. Za očuvanje posebnosti, ali i za građenje zajedništva. Te vrijednosti su u srcu Rožaja i u srcu svakog građanina i građanke Crne Gore koje vole svoju zemlju“, izjavila je Draginja Vuksanović Stanković.

2 Comments
  1. Plotari komentariše

    Jeli ih bilo deset,ako jeste ,to su slucajni prolaznici ili oni iz njenog autobusa sto idu za bajaderu snjom .

  2. qyu komentariše

    Ovaj pacijent iz Dobrote me podsjeća na 90.g. i na „bratstvo i jedinstvo hrvatskog naroda“,tako je i ona za pomirenje Crnogoraca i Crnogorki.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.