Jakov Milatović omiljeni ministar Zdravka Krivokapića

14

Piše: Simon Janković

Jakov Milatović – omiljeni ministar Zdravka Krivokapića, samozvanog apostola – prekrečenog – na fresci u Hramu u Podgorici.

Jakov Zdravkov Milatović podržava crnogorsku pravoslavnu crkvu.

Zdravka kreče sa freske, a Jakov podržava sekte.

Omiljeni ministar Zdravka Krivokapića kaže da jednako poštuje i Srpsku pravoslavnu crkvu i sektu Miraša Dedejića. Reče ni ne trepnu.

Što će reći da bi Jakov Zdravkov Milatović jednako pristupio ruci i mitropilita Joanukija, i raspopa Dedejića.

Ko je imao uši, čuo je šta je rekao Jakov Zdravkov Krivokapić. One ljetnje noći 2020, bio je u Patrijaršiji u Beogradu pored Zdravka Krivokapića i Milojka Spajića.

Nikad neće biti jasno šta je te grdne noći u Patrijaršiji tražio ministar ekonomije Jakov Milatović. Samo zna se da živ nije dao da Krivokapić potpiše Temeljni ugovor.

Tako bi radio Jakov Milatović. Tako bi radio budući Milo, kad bi mu moglo biti.

Što vam ja kažem, pričuvajte se mladog Jakova Milatovića. Bijaše nekad mlad i Milo Đukanović, i ostara na tronu Crne Gore.

Jakov Milatović je bio omiljeni ministar Zdravka Krivokapića, a Milojko Spajić je bio zaštićeni ministar Zdravka Krivokapića. Bilo je i drugih ministara apostola u vladi Zdravka Krivokapića. Ali, dvojica su isprednjačili – Milijko Spajić i Jakov Milatović.

Na direktno pitanje Andrije Mandića da li će ga podržati u drugom krugu predsjedničkih izbora, Jakov Milatović je – izbjegao – odgovor. Zašto Jakov bježi od odgovora. Ne bježi bez neke.

Međutim, Andrija Mandić u više navrata jasno je rekao, da bi on, podržao nekoga drugoga u drugom krugu, samo da Milo ne dobije još jedan mandat.

Da li znači da bi Jakov Zdravkov Milatović izdao 30. avgust. Kao što je i pobjegao od izbora u Podgorici. Možda bi Jakov Zdravka Milatović htio da bude i predsjednik Crne Gore, i gradonačelnik Podgorice. A glavni rizničar da mu bude Milojko Spajić.

Gdje je u cijeloj priči Goran Danilović. Danilović kaže da će u drugom krugu podržati svakoga ko je protiv Mila Đukanovića, ali, nije siguran da li bi drugi podržali njega u drugom krugu.

Šta je pisac htio da kaže sa ovim produžetkom, šta je htio da kaže sa ovim zagonetnim dodatkom na kraju rečenice. Kome je upućen ovaj dodatak – da on nije siguran da li bi ga ti drugi podržali u drugom krugu. Nije teško dešifrovati ovu zagonetku.

Neka se Danilović ne boji drugog kruga, i muke koga će podržati. Što je do njega, maksimalno je odradio, oštetio je nekoga kojeg bi on, navodno, podržao u drugom krugu. Eto rešenja ove proste zagonetke.

Do idućeg obraćanja dako se sjetim kad je Aleksa Bečić hapšen, i kad je u lancima sproveden preko trga Nezavisnosti. Ako se ja ne sjetim, dako se sjeti iko pod kapom nebesnom.

Ko je tada bio ministar policije. Je li možda tada ministar policije bio Danilović.

14 Comments
  1. Milojko komentariše

    Pi,,,,,,, obična propaganda!

  2. Milos komentariše

    Fenomenalan tekst

    1. Balša komentariše

      Informer

  3. crni komentariše

    Zdravko gospodin za Medojevica i njemu slicne splacine iz PZP

  4. BATO komentariše

    Gori ste od CDM-a.Srammo.

  5. qyu komentariše

    Sinoć je Jakov pokazao da je obićni demagog,čovjek kome se ne može vjerovati ko ni Zdravku Govnu Krivokapiću i kome to i dalje nije jasno neka mu je Bog u pomoći.

  6. Juce komentariše

    Vidimo koliko ga vole danas

  7. Bjelaš komentariše

    Mogu da mislim kako ih je Jakov smlatio sinoć kad su mu danas mučenici na Borbi napisali 10 tekstova, sve jadniji od jadnijeg. Mora da je Vojvoda briljirao, moraću pogledati reprizu. Pametno što ste ukinuli zabranu trobojki na skupovima DF, sad ste opet na konju. Tri prsta i Kosovo nek i dalje važi zabrana. Samo što više Mandićevih nastupa da se ljudi napoje sa vrela mudrosti. I više u kampanju uključite Meda i Rakovića, zašto ih krijete to su Andrijini glavni saveznici.

  8. Блага ноћ komentariše

    Odličan tekst

  9. ND123 komentariše

    Predizborni tekst protiv političkog konkurenta
    Informer i kurir male mace za borbu

  10. MisterNO komentariše

    Sta je cudno u preventivnom davanju tj kada nece da se uzjasne hoce li podrzati u drugom krugu nekoga!

    Da uzmemo da je Mandic „favorit“ za 2.krug , a protivkandidat da je Milo.

    Mandic nudi prevdntivnu podrsku drugima , u koje ne vjeruje da ce biti ispred njega , ali trazi da se i oni uzjasne da ce njega podrzati.Neki ce reci , oni koji ga podrzavaju , da samo trazi postenu razmjenu podrske ili cak da ih tako raskrinkava.Ako se ne izjasne , znaci da su Milovi , izdajnici i sl.Oni koji nisu za Mandica , mogu takodje njega okarakterisati kao nekoga ko vapi za podrskom drugih , jer je svjestan da ga dosta biraca u drugom krugu nece podrzati , ma koliko bili protiv Mila , jer je jedbostavno predugo na politickoj sceni i mnogima je dozlagrdio…

    Milatovic se nece izjasniti , mozda sto je poslusnik ambasada i oni mu brane , mozda sto se nada da ce se neutralni , koji Mila ne mogu na oci , opredjeliti za njega u prvom kruku , prije nego za Mandica , vodeci se ovom iz prethodne misli „on ima vise sansi Mila da pobjedi u 2.krugu jer ce DF stati uz njega , kako svakodnevno vicu , dok , ako bude Mandic , mozda ne bude dovoljna izlaznost i opet izgubi od DPSa tj Mila…“

    Sve su to igre i igrice , sano je pitanje koliko je ko podlozan propagandi i ko ima simpatije prema kome.Dok god ne krenu medjusobno jedni drugima oci vaditi , prvi krug nije toliko bitan.U 2. ce vec krenuti kupovina glasova , dolasci „luxeburzana“ da spasavaju zemlju koju su davno napustili i ostalih mahinacija , koje se ponavljaju na svim izborima , jer se nisu uredili biracki spiskovi.Bitno da su se „tukli“ za svoje dzepove , ko ce vise da se dodvori ambasadama , ko ce nekog svog pogurati i uhljebiti u drzavnoj firmi , a narod je stoka koje se sjete samo pred izbore , a ni tada im nisu bas simpaticni.Pred izbore im jedino/najvise trebaju ali i tada nisu ponizni , niti ravnopravni pred tim narodom , vec vole da se sepure i na kraju dana biraju drustvo.Preletaci su im najdrazi , za razliku od obicne sirotinje koje se godinama pati i bori za njih , ipak im je miliji onaj koji je za njih tek kada se domognu vlasti i koji se kameleonski prikloni svakoj vlasti.Jer je on tako stekao kafic , restoran , firmu…pa se mogu i tu ogrebati , pored svih lopovluka , benefita i krpeljastva koje imaju baveci se politikom!

  11. Xman komentariše

    hahaha…kakav sastav na zadatu temu, cista dvojka. Ne bi Andrija kukao i molio za podrskom Milatovica da je sve super.

  12. Istina Je Jedna , Nema Dvije komentariše

    Sve istina Bozija…ali ovaj narod ili bar jedan njegov dio ,prosto vise voli laz i lazove od istine.Koliki je to dio vidjece se na izborima….preveliki koliki god,jer to svakako nije normalno ponašanje ..

  13. Tuta bugarin komentariše

    Tesko da bio ko sa zdravim razumom moze povjerovati vecim dijelom teksta! Posle bruke sa Spajicem, jer mi Srbi nismo znali da Andriji Mandicu i clanovima DIK iz DF i SNP smeta srpsko drzavljanstvo i Beograd! Jos kada je Andrija priznao da ga ima, neka mu ga samo bez dvostrukih arsina! Jakov je sinoc bio idlucan, kulturan i odmjeren! Mandic i Milo imali su kao neku „aferu-preljubu“, nabacivali pricu jedan drugom! Tako da ce tesko Andrija do II kruga i zato se igra prljavo i to sa mnogo gliba na Jakova!
    Medjutim, nista ne pomaze, ni alapaca Medojevic, ni copor Radulovica i svi na funkcijama, niko! Spasa nema jer Jakov pobjedjuje!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.