Vučurović: Pobjeda Andrije Mandića će značiti pomirenje i ujedinjenje u Crnoj Gori

1

,,Ono što je počelo 30. avgusta 2020. godine završiće se pobjedom Andrije Mandića na predsjedničkim izborima. Dakle, u drugom krugu izbora će sigurno biti Andrija Mandić, koji će, sudeći prema poslednjim istraživanjima, tamo sačekati Mila Đukanovića. I prema svim istraživanjima Andrija Mandić će u drugom krugu ubjedljivo pobijediti Đukanovića“, kazao je poslanik DF Jovan Vučurović na Adria TV.

,,Mi smo kampanju počeli gotovo mjesec dana prije ostalih i odmah saopštili da je naš kandidat prvi među nama, čovjek koji nas je svih ovih godina vodio kroz sve borbe, čovjek koji je najzaslužniji za poraz DPS-a, čovjek koji je poslednjih petnaest godina organizovao i predvodio sve proteste protiv diktature Mila Đukanovića…I sada je došlo vrijeme, da nakon 30. avgusta i oslobađanja skupštine i vlade, Crna Gora bude potpuno oslobođena time što ćemo osloboditi i funkciju predsjednika CG. Vrijeme je da na to mjesto dođe onaj koji je izraz upravo te volje naroda od 30. avgusta 2020. godine, a to je Andrija Mandić“, poručio je Vučurović.

On je istakao da tokom kampanje nijesu ulazili u sukobe i rasprave sa političkim protivnicima.

,,Mi promovišemo ono što je ideja našeg kandidata, a to je ideja pomirenja i sloge u Crnoj Gori, da pružimo ruku i onima koji nijesu bili sa nama 30. Avgusta. Tu ne mislimo na Mila Đukanovića i na druge koji će morati da odgovaraju pred zakonom za svoj kriminal i korupciju, nego mislimo na one obične ljude, na narod u Crnoj Gori, jer pobjeda Andrije Mandića će značiti ujedinjenje Crne Gore“, rekao je Vučurović.

1 Comment
  1. Slavisa komentariše

    Jole, vratili ste trobojku. Tako i treba. Raduje me što ste prihvatili naše savjete da je zabrana trobojke katastrofa. Samo jako.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.