Otključavanje automobila telefonom: Sad dostupno i za Galaxy S i Galaxy Z Samsung smartfone

0

Korisnici najnovijih Samsung Galaxy telefona mogu svoj automobil sad da otključaju ili zaključaju i mobilnim telefonom.

Samsung i Hyundai objavili su da će električno vozilo GV60 Genesis biti prvo koje će podržavati ultra-širokopojasne (UWB) digitalne ključeve dostupne na Galaxy uređajima.
Sedam najnovijih modela Samsung Galaxy pametnih telefona će podržavati digitalni ključ koji pokreće UWB tehnologija.

Digitalni ključ je dostupan preko Samsung Pass-a, sistema za čuvanje digitalnih potpisa, ID-ova i lozinki, a omogućavaće otključavanje automobila pametnim telefonom.

Ovim opcijama korisnici su na svojim automobilima dobili visoku tehnološku nadogradnju, pa mogu da otključaju svoj automobil pametnim telefonom tako što ćete jednostavno prići do njega, dok će se on ponovo zaključati tako što ćete samo dodirnuti senzor na vratima.

UWB bežična tehnologija omogućava pametnom telefonu da se poveže i komunicira direktno sa automobilom. Jednom kada se digitalni ključ registruje, GV60 može identifikovati ovlašćene Galaxy uređaje i otključati vrata bez upotrebe fizičkog ključa.

Digitalni ključ je dostupan preko Samsung Pass aplikacije, sistema za čuvanje digitalnih potpisa, ID-ova i lozinki. Ova usluga će do kraja godine biti proširena na Samsung Wallet, koji će takođe omogućiti korisnicima da sigurno čuvaju i upravljaju digitalnim ID-ovima, bording kartama, vaučerima i kreditnim karticama na svom pametnom telefonu. Uz Samsung Pass i Samsung Wallet aplikacije korisnik, sve što mu je potrebno tokom dana može da drži na jednom, sigurnom, praktičnom i zgodnom mestu.

Proces instalacije i aktivacije digitalnog ključa je jednostavan, a nakon par koraka spreman je za korišćenje.

(Smartlife)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.