Spajićeva pudlica napada BORBU a ništa iz našeg teksta ne može da demantuje: Janko, pitaj majku koga glasa, pa se javi, al ne preko čuvenih fotografija sa interneta!

3

Bivši i nikad prežaljeni državni sekretar u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja Janko Odović reagovao je na tekst BORBE naslovljen „Rodilo se, valja ga ljuljati“: Koristeći državne resurse sa pozicije eksperata formirali stranku i to koristeći program Vlade koju su podržavali DF, Demokrate i URA!“ gdje tvrdi da naš portal i tabloid Dragana Đilasa „Vijesti“ imaju istog vlasnika.

„Nek je srećno u jednu kuću. Gledajte ovaj strah kroz pljuvačinu“, kazao je Odović.

Bivši i nikad prežaljeni državni sekretar očigledno i dalje u koroti za svojom foteljom koju je tako svesrdno branio pokušavši čak i da se „ogrebe“ o proteste jedne ozibljne političke strukture oličene u Demokratskoj Crnoj Gori Alekse Bečića, sad napada BORBU jer je iznijela javnosti već poznate činjenice koje se tiču projekta vlade Zdravka Krivokapića Evropa sad, ali i činjenicu da je program Vlade koju su podržavale tri koalicije iskorišten kako bi se napravila četvrta politička struktura u Crnoj Gori.

Da je izašao na izbore, imao bi prava da komentariše; Zašto je majka državnog sekretara „osvježene“ vlade na kongresu DPS-a?

Javnosti je već poznata činjenica da državni sekretar, koji je na tu poziciju došao na krilima litija nije ni izlazio na izbore 30. avgusta čime je neprimjetna ikakva zasluga za funkciju koju je Odović kasnije i dobio u resoru Milojka Spajića. Odović je crnogorskoj javnosti bio potpuna nepoznanica do formiranja Ministarstva finansija i socijalnog staranja gdje je „izmilio“ i dohvatio se funkcije iako je ni sa čim nije zaslužio.

Nadalje, društvenim mrežama je kružila i fotografija, koju sada i BORBA objavljuje, gdje se tvrdi da je majka Janka Odovića čak i prisustvovala Kongresu Alijanse žena Demokratske partije socijalista, čiji je Odović nakon dobijanja fotelje postao veliki protivnik i kritičar. Ponašanje – kao kod svakog preletača.

 

Dok je BORBA poznata po hapšenjima i medijskoj cenzuri, Odović je poznat po nekim drugim „scenama“

Portal BORBA u doba svog kratkog postojanja na medijskoj sceni Crne Gore bio je jedan od portala koji je bio najviše napadan, što od strane političkih struktura, što od strane nevladinog pro-NATO sektora. Čak je i u periodu litija osnivač našeg portala bio uhapšen, zajedno sa urednikom našeg bratskog portala IN4S. Dok je BORBA vodila žestoke bitke protiv DPS režima raskrinkavajući hobotnicu na svakom koraku, bivši i nikad prežaljeni državni sekretar je očigledno bio jedan od pipaka te hobotnice, a ako ne dio, onda njen glasač.

Ipak, Janko Odović nakon 30 godina bivstvovanja u DPS režimu „izranja“ i postaje državni sekretar. I dok je BORBA poznata sa slikama hapšenja i medijske cenzure, Odović je u javnosti prepoznat po nekim drugim slikama, o kojima je neukusno govoriti.

3 Comments
  1. ATLAS komentariše

    STRUKA MU JE ZAOBILAZENJE ISTINE ! TAKO JE BRANIO APOSTOLE POLETARCE U SLUCAJU MELJINE ! NEMOJ VISE NIKOGA BRANIT, KUMIMO. TE. BOGOM !

  2. Vepar komentariše

    Moraju majka i sin da budu u istoj partiji i moraju da misle isto?

    1. Čolo komentariše

      Ne moraju! Ne moraš ni ti biti vepar ali eto jesi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.