Bečić: Sankcije Rusiji se podrazumijevaju, prozapadni put nema alternativu!

14

Stoprocentno usklađivanje naših spoljnih i bezbjednosnih politika, a u svijetlu aktuelnosti usklađivanje Vlade Crne Gore sa sankcijama i drugim odlukama naših partnera povodom ratne agresije Rusije na Ukrajinu se podrazumijeva, kazao je lider Demokrata i bivši predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

 

– Crna Gora nema alternativu. Evropski, evroatlanski i prozapadni put je naš izbor. Zato su naše obaveze na tom putu jasne koliko god bile izazovne. Naravno, može se sa emocijama građana igrati i politički profitirati, ali vođenje države i obavljanje najvažnijih državnih funkcija nalaže odlučivanje bez kalkulacija i donošenje teških odluka. Kako tada, tako i danas, u potpunosti privržen Sporazumu koji sam potpisao 8. septembra 2020. godine nakon istorijske pobjede na parlamentarnim izborima što sam dokazao u mnogim izazovnim trenucima tokom rukovođenja Skupštinom Crne Gore- poručio je Bečić.

(Portal Dan)

 

 

14 Comments
  1. NIKO99 komentariše

    Pederčina!

  2. Plotari komentariše

    Jeli moguce da su svi kavcani ,e dzukele jedne izdajnicke .

  3. Realista komentariše

    E kakav je ovo prevarant , Srbi mu daju glasove, a on čuči dok ne vidi đe da se prikloni. Nikad više glasa za ove izrode ljudi.

  4. Bane komentariše

    Govnar pederski

  5. Nikola komentariše

    Govno nevidjeno taman koliko i Krivi što što ga je podržavao..ko za ove pedere glasa a zove se Pravoslavcem da mi je znati..Deri Putine groblje prevrći…

  6. Sibirski komentariše

    Znamo mi to totem majstore Bečiću i bez tvoga pojašnjenja, bar mi koji nijesmo dualni – ni tamo ni ‘vamo Srbi. Onim Srbima koji glasaju za tebe i tvoju u suštini duboko anti-srpsku i anti-pravoslavnu politiku je već odavno svejedno, jer se ne određuju prema politici koju vodiš nego prema potencijalnim i budućim sopstvenim interesima, najčešće materijalnim. O preletačima sa Belvedera i iz DPS-a koje si pokupio u svoju stranku i o njihovim stavovima, nema potrebe ni govoriti. Sve za fotelju i za tapšanje po ramenima od strane zapadnih kolonijalnih upravnika. Da nije tako ti vajni ,, Srbi “ ne bi te ni glasali, i već bi jednom shvatili koji si ti milet ljudski! Zajedno sa svojom kravataškom sektom!

    Samo FRONT OSLOBAĐA! 💓💙🤍

  7. Harvi Kejtl komentariše

    Pseto,svaki peder cakli.po tome se poznaju

  8. Visegrad 2021 komentariše

    ZNACI I OVAJ BLECIC NA STRANI FASIZMA,PROKLET BIO SVAKI SRBIN ILI PRAVOSLAVAC KOJI STOJI IZA NJEGA.

  9. KIRO komentariše

    A mrš govnaru.

  10. Bokelj komentariše

    Bečko, plesao si samo jedno ljeto, a sad je svemu kraj. Ne spašava te više politički ni Evropska ni Evroatlanska priča.. Lagao bih da kažem da se nijesi na čelu Skupštine CG malo „refao“, dobio boju u licu pa i novo ruho (garderobu), Ali nema više. Plači, moli pomoći tu nema. Adio!!!

  11. iz glave komentariše

    poreklo kapitala, određuje karakter: svesti, investicije, privrede, države, odnosa poroka i vrlina u društvu
    nemojte se njemu čuditi, on je u ambasadama svoj put odabrao, čudimo se onima koji ga suprotno doživljavaju i onda na osnovu toga očekuju boljitak

  12. Max komentariše

    Takozvani nato Srbi. Najgora sorta. Nadam se da ce Srbi u CG to napokon nauciti

  13. Milan komentariše

    Pati tesko za funkcijom covjek. Ako je alterativa biti podguzna muva zapadu ne slazem se pederu. Zamislio si da si veliki drzavnik. Cuvaj se pred ogledalom da ne opalis sam sebe narcisu.

  14. Gavroni komentariše

    Jeli istina da je Aleksa peder?Srbi su mu dali glas sad se pravi englez.Zaposljavaju funkcioneri demokrata sakom i kapom svoje.Cerku, sina,brata,rodjaka itd….Jesam li im za to dao glas???Da podrzavaju bratskoj Rusiji sankcije i da zaposljavaju svoje??? Ili sam ja poludio ili su oni najveca fu… ljudska, ili i jedno i drugo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.