Bečić se zahvalio britanskoj ambasadorki: Nastavljamo borbu za evropsku, prozapadnu, evroatlansku i građansku Crnu Goru!

10

Doskorašnji predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić zahvalio se britanskoj ambasadorki Karen Medoks na lijepim riječima, izuzetnoj saradnji i prijateljskom pristupu.

On je poručio da se nastavlja borba za evropsku, prozapadnu, evroatlansku i građansku Crnu Goru.

 

10 Comments
  1. Dekson komentariše

    Hoćeš da vodiš državu Bečiću a plašiš se da kažeš istinu u oči ambasadorki Engleske, a to je da se ona, ne miješa malo, nego bukvalno naređuje ko će vladati Crnom Gorom. Budi hrabar Bečiću makar upola koliko napadaš Srbiju i Predsjednika Srbije. Sram te bilo. Bratsku Srbiju napadaš za nešto što nije uradila, a Engleskoj ljubiš skute koja samo što javno ne izda naređenje ko će ßta da radi, kaže i misli u Crnoj Gori.

  2. Rade komentariše

    U čemu je razlika između DPS-a i Demokrata meni nije jasno. To što se pljuju je jedno, ali sve ostalo koliko vidim nema razlike. Možda jedino što je DPS htio da stvori Autokefalnu crkvu a ovi oće da Mitropolija bude autokefalna.

    1. Q komentariše

      100%,bravo Rade!

  3. Q komentariše

    Ova smlata se trudi da nas ubjedi kako je Dritan bio u pravu povodom smjene.Stvarno za gađenje i on i prozapadna i nato i sve ostale gluposti. Ako je Joković izdajnik Bečić je 10 puta veći.

  4. Tankosic komentariše

    I antifašistička još da kažeš pa si ko Draginja😄😄😄😄Neće dupe na 2 stolice prijatelju.Probudio si se iz sna kad su ti uzeli stolicu …nije me te žao.

    1. ovca komentariše

      Gospodine Aleksa Becicu,ako citate ove moje besjede budite ljubazi i objasnite „referendum i tačka“i vase sada podanicko ponasanje i ljubljenje nogu NATO fasistima.Sramite se svojih predaka ili su možda i oni bili izdajnici kao i vi danas!?

  5. Kontra revolucija komentariše

    I kao smenjen im se ulizuje !.
    Ljigavije nemoz biti !.
    I on vodi borbu za proevropsku, atlantsku, gradjansku Crnu Goru !.
    Zbog tih gluposti su te smenuli debilu !.
    Ljigavac, vire ti još noge napolje, dublje !.

  6. Boban komentariše

    ZAPITAJ SE DEMOKRATO, KAKAV JE BIO TVOJ ODNOS PREMA NE ULASKU SRBA U VLADU, I UOPSTE PREMA SRBIMA. KAKO SE PONASATE U BUDVI…

  7. Кнез Васојевић komentariše

    Crna Gora nije evroatlanska već pravoslavna zemlja!!!!!

  8. Mihailo komentariše

    Natoslav Bečić ko kučence trčkara po zapadnim ambasadama da mu vrate njegovu fotelju, da li ste normalni da izlazite na ulicu zbog tog pocnogorčenog crveno-žutog kameleona!?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.