Inspektori Centra bezbjednosti Podgorica saslušali Andriju Pejovića zbog prijetnji paljenjem na lomači

3

Nakon jučerašnjeg pisanja BORBE gdje smo ukazali da je Andrija Pejović, vozač državnog sekretara Rada Miloševića pozivao na „paljenje na lomači“ inspektori Centra bezbjednosti Podgorica sinoć su i saslušali Pejovića.

„Nakon uzimanja izjave, spisi su dostavljeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na ocjenu i mišljenje“, rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

Na profilu „Princ od Titograda“, na Tviteru, juče je objavljen uvrjedljiv i prijeteći komentar na račun pjesme koju su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske pjevali tokom defilea u Banjaluci.

 

Taj korisnik, uz psovku, navodi da ih treba spaliti na lomači.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović kazao je sinoć za da će MUP provjeriti da li je u pitanju lažni profil, a ako se potvrdi autentičnost, biće pokrenut postupak.

Sekulović je poručio i da MUP oštro osuđuje svaki vid šovinizma i govora mržnje i najavljuje da će u svim slučajevima postupati neselektivno.

„MUP oštro osuđuje svaki vid šovinizma, diskriminacije, netolerancije, govora mržnje, ma sa koje strane dolazili i kome bili upućeni. Slučaj će biti pažljivo razmotren i ukoliko se potvrdi autentičnost biće pokrenuti postupci u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima. Ovim putem ohrabrujemo građanke i građane da nam se obrate kada uoče bilo koji vid ponašanja koji nije u skladu sa Zakonom i Etičkim kodeksom. Mi sa druge strane garantujemo da ćemo postupati u svim slučajevima neselektivno“, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

 

3 Comments
  1. pavle komentariše

    Ne trebate o ovome pisat jer ovih zatucanih i ogranicenih ima na hiljade koje slusamo godinama.
    nista novo.
    Pa zar nije citavi DPS htio da proceruje srbe i crrkvu srpsku , i onda je to cuo ovaj plicak i nista novo.

  2. Buki komentariše

    Ko drži ovog zlikovca na budžetu ..

  3. Slardar komentariše

    Momak je uputio komentar na racun cetnicke ideologije koja je fasisticka, a ne na racun Srba ili bilo koje druge nacije ili vjerske grupe. Momak je 1/1 do sad bio, zena mu je srpkinja pa s toga ni on ne moze biti covjek koji mrzi srbe.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.