Daliborka plače za DPS-om: Uljarević na Božić nastavlja sa napadima na SPC!

10

U opširnom božićnom intervjuu jedna od zvijezda NVO scene, Daliborka Uljarević je nastavila sa napadima na SPC i vjerujući narod Crne Gore.

„Djelovanje Srpske pravoslavne crkve, kao jedne od najznačajnijih i najuticajnijih društvenih organizacija u Crnoj Gori, kako decenijama ranije tako i naglašeno u proteklih godinu dana, pokazalo je da joj je interes samo širenje sopstvenog uticaja i moći“, kazala je Uljarević, a odmah zatim „zabriljirala“ na temu o kojoj ne zna ništa, osim da širi mržnju i ambijentalne podlosti istakavši kako je „u SPC u Crnoj Gori tokom protekle godine promijenjena organizacija, rijetki konstruktivni tonovi su marginalizovani, a izgubili su se i neki obrisi autonomnijeg djelovanja, kao posljedica promjene odnosa snaga u autoritetima mitropolita i patrijarha, a što uvijek spreman predsjednik Srbije koristi na svoj način. U toj konstelaciji, teško da su interesi ove Crkve u najboljoj namjeri usmjereni ka demokratizaciji i progresu Crne Gore kakve zaslužuju naši građani”

Kao i godinama unazad, Uljarevićka nije zabrinuta za demokratizaciju i progres Crne Gore, osim za svoje sitne, lične i materijalne interese, koji su od političkog sloma DPS-a ugroženi, pa su nervoza i somnabulne analize sa njene strane očekivane.

Plač i suze koje „analitičarka“ već mjesecima roni za DPS-om vidne su i u ovom intervjuu, pa se Uljarevićka ozbiljno kandidovala za člana Savjeta GI 21.maj ili Patriotsko-komitskog saveza.

„Djelovanje DPS-a nakon odlaska u opoziciju je interesantan fenomen. Svima je jasno, a čini mi se i njihovom rukovodstvu, da su bolne reforme unutar te partije neophodne. Međutim, još uvijek se ne vidi spremnost da do toga dođe, a Đukanović je propuštajući priliku da se prošlog januara povuče sa mjesta predsjednika partije, makar na mjesto počasnog predsjednika, značajno DPS ograničio“, kazala je Uljarević.

Kako su u Crnoj Gori sveobuhvatne, korjenite reforme neophodne na svim nivoima, nadamo se da će i Daliborka konačno, zajedno sa njenim neprežaljenim Đukanovićem, zauzeti počasno mjesto odlaskom u „prijevremenu penziju“, te osloboditi javni prostor od njene neartikulisane mržnje prema SPC, zvaničnoj Srbiji i srpskom narodu.

 

10 Comments
  1. Xxxxx komentariše

    SVIRA ISTU PRIČU VEĆ DESETAK GODINA.VIŠE SI PROČITANA.

  2. Sandokan komentariše

    Ovo je vec bolest

  3. Udar komentariše

    Ona je kadar VIJESTI Perovića i Ivanovića.Gledaju kako da je udome neđe u inostranstvo,ali teško ide.

  4. Mašan komentariše

    Šklaos pare ova iz Morinja kao i ona Ćalović, ali samo ih forsiraju Vijesti i ona ološ Miško Perović i niko pametan do njih ne drži koliko ni do Nikolaidisa, Ivanovića, Radončić a, Vešovića, Mila Milanovića njihovog pokrovitelja ….

  5. KIRO komentariše

    Bože sačuvaj joj razum ne zna šta govori.
    Samo su joj pare važne.

  6. Veselin komentariše

    Blago kuci u koju dodje.

    1. NJEGOGORAC komentariše

      Kuku onoj kući dodje ova ROSPIJA !!!!!!!!!!!!

  7. Veselin komentariše

    Gdje se god okrenes neka kurcolomka cuda cini, ova Uljarevicka, Draginja, ona Vukovicka, ona iz turske ambasade što bi da pali manastire, Jelusicka, Nikcevicka iz RTV ,Raicevicka,,,,,, Da ih dobro karaju manje bi lajale.Crkose od nejebice pa pustile jezik. Ha ha ha. .

    1. Kozmo komentariše

      Mislim da ovima ne fali utovarivača ali da ih ne utovaraju kako treba. Zato braćo da pripomognemo možda manje budu mrzjele Srbe. Olbrajtova nas je bombardovala jer ju je ostavio momak u Beogradu kad je bila klinka

  8. Mirko i Slavko komentariše

    Milov plaćenik,klasika.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.