Abazović: Prijete mi zbog istrage ubistva Duška Jovanovića; Nakon praznika biće pokrenut dijalog za izlazak iz političke krize!

9

Potpredsjednik Vlade zadužen za koordinaciju službi bezbjednosti Dritan Abazović izjavio je danas u Beranama kazao da dobija prijetnje zbog istrage o ubistvu Duška Jovanovića.

– Ovo je jedan od slučajeva koji je prioritetan za našu Vladu, ja bih rekao da je istorijski. Ne zbog toga što bi dao neko značaj tom ubistvu u odnosu na neke druge, već što su ga pratile razne kontroverze. Obećali smo porodici i građanima da ćemo se boriti za otkrivanje istine. Mislim ako ne bude opstrukcija, kojih trenutno ima, govorim u sistemu državne uprave, ali i u određenim političkim strukturama koje žele da prave neke konstrukcije, pa samim tim i štite ubice Jovanovića, da ćemo imati progres- kazao je Abazović i dodao:

– Ko god da je pokušao taj slučaj da riješi kako treba, taj se suočio sa zidom, sa prijetnjama i sa problemima. Ja ne mogu da budem izuzet iz toga, kao ni ostali ljudi. Uopšte nisam pokoleban, mozaik navodi na ljude koji su jako opasni, ali to je to. Ja ne želim da pravim žrtvu od sebe, niti sam je pravio. Ovo je moja dužnost, ja sam to izabrao i spreman sam da idem do kraja, u slučaju Jovanovića će biti tako – naglasio je potpredsjednik Vlade.

On je najavio da će nakon praznika biti pokrenut dijalog kako bi se razriješila politička kriza i poručio je da se DPS neće vratiti na vlast.

– Jedna stvar treba da bude jasna – na staro se nećemo vratiti, možemo samo da idemo naprijed. Pitanje je kojom ćemo brzinom ići naprijed – rekao je Abazović i dodao da je  jedno od riješenja i manjinska vlada.

– Nismo mi bili zastupnici manjinske vlade, priča se i o novim izborima kao rješenju. Možda i nastavimo ovako, možda se parlamentarna većina bude ponašala kao krajem prošle godine. Ne zavisi sve od mene, kada sam govorio o jednom modelu nisam to apostrofirao kao jedini model – kazao je Abazović.

Sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, kako ističe, je u savršenim odnosima.

– Nismo se čuli prethodna dva dana, ali smo u intenzivnoj komunikaciji, nemamo tu nikakvih problema. Zadovoljan sam ljudima u Vladi koliko daju sebe u posao kojim se bave, daju sve od sebe da se postigne rezultat. Nema nikakvih trzavica i problema, to su medijski natpisi – naveo je Abazović.

9 Comments
  1. LJUBO komentariše

    SRAM TE BILO NESOJU
    skupljas politicke poene
    Radi svoj posao
    ODUZMI MILU MAJBAH
    OTVORI DOSIJEA ANB
    ISPOSTUJ VOLJU GRADJANA
    SMIJENI 20 MILOVI NACELNIKA MUPa
    Ko tebi prijeti LAŽOVE
    Dao si Lazovicu 6 tjelohranitelja o trosku gradjana
    Obilazis
    Sarajevo
    Tiranu
    Istanbul
    Vatikan
    o trosku gradjana a NITI JEDAN POSAO NISI UGOVORIO ZA DRZAVU
    SAMO REKLAMA I NISTA VISE

  2. Milutin komentariše

    Još jedan Pinokio

  3. eliot nes komentariše

    ljubo sve si u pravu ovaj velikolalbanac i placenik stranih sluzbi i ambasada ide u berane da kupi glasove za predstojece ibore . pa valjda beranci znaju da je ovo ucjenjivac svih vas preko 133000 gradjana koji nas drzi ka taoce. lazes abzovicu o smrti duska jovanovicase sva zna i ko gaje ubio i ko je bio dezuran te noci i ko je sacinio zapisnik i komnije hto da se digne i da dodje do centra bezbjedonosti a edju njima i vesna medenica . i lazes abazovicu da mozes bilo koga procesuirati jer nemas pravosudje sdt i vdt ustavni sud . samo mlatis praznom puskom . pa onaj vujanovic tadasji nacelnik centra bezbjedonosni u onojemisiji o ubistvu duska jovanovica je reka da je spreman da svjedoci a ka slag na torti mio djukanovic je u parlamentu reka da zna ko ga je ubio i sto imas ti da kazes povodom ubistva pavla bulatovica koji mila optuzi onaj iz srbije za ubistvo . ti se koprcas abazovicu neznas vise dje udaras otkad ti eskobar rece da oni nece sastavljati vladu nego gradjani koji su dali glas politicaria . gotov si abazovic i ti krivokapic gavni sverceri duvana i droge itd .

  4. KIRO komentariše

    LAŽEŠ DA TI IKO PRIJETI.

    1. Banana na Balkanu komentariše

      Koje pros*ravanje!

  5. Lazar komentariše

    Abazovicu prevarantu, za takve stvari se ne prijeti nego te odrade ako hoce kao sto su Duska.. sram te bilo! Na njegovoj zrtvi gradis politicku karijeru ne valjalo ti dabogda!!

  6. Goksi komentariše

    Kao glasac URE jako sam razocaran Dritanom i njegovim djetinastim nezrelim ponasanjem.Shvatam da je bez dana radnog staza i da realno nema ni zivotnog iskustva ali da nije svjestan trenutka i pozicije koju pokriva to vec nema opravdanje.Najbolje za njega da ne testira svoj IQ jer sam siguran da bi splasnuo ovaj njegov djeciji entuzijazam.Doktor nauka koji padez ne moze potrefit.

  7. Ratka komentariše

    Habro od Dritana. Sad ce gradjani da shvate o kakvom se heroju radi. Svi glasamo da budes premijer, ako odluci da ostavi mili narod. Kad bi objavio i prijetnje koje si dobio, dobio bi i vise glasaca. Milo misli da si bitanga. Da nije on taj sto ti prijeti? Kazi narodu, da stane uz tebe. Pozdrav i pazi se.

  8. Ratka komentariše

    Kad bi napravio jos jednu turneyu, mozda bi ti obecali pod uslovom, da i njima obecas sto ih boli. Tada ce Zdravko shvatiti cijelu pricu. Najteze ce mu biti da ostavi mili narod, a ti i ne brini o njemu jer oni vise ne vjeruju nikome. Bice dobro, kad zazivi EVROPA SAD. Ona je besmrtna. Ako hvali u fondu, bice zajmodavaca i naravno provizija za svaku novu pozajmicu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.