Mandić: Vladika Irinej potvrdio da je Krivokapić odustao od potpisivanja Temeljnog ugovora u Patrijaršiji!

42

Danas je preosvećeni vladika g. Irinej detaljno upoznao našu javnost o tome kako je Zdravko Krivokapić, u vrijeme održavanja Sabora SPC, prevario Crkvu i Njegovu Svetost patrijarha g. Porfirija, odustajući od potpisivanja usaglašenog Temeljnog ugovora između SPC i Vlade Crne Gore, saopštio je Andrija Mandić, jedan od lidera DF-a.

”Zbog ugroženosti vlastite pozicije i rizika od ostajanja bez premijerske fotelje, on je obmanuo našu najbitniju nacionalnu adresu, zahvaljujući kojoj je i došao na ovu važnu funkciju. Koalicija “Za budućnost Crne Gore”  je nakon tog sramotnog čina obavijestila javnost da očekuje ostavku Krivokapića i Vlade.

Od tada do sad, ova vlada nema podršku parlamentarne većine, ali ne želi da odstupi s vlasti. Ovakvo vlastoljublje je opasna bolest koja je teško iskompromitovala Krivokapića i većinu članova njegovog kabineta, što su na funkcije zasjeli samo da bi, navodno, odbranili i zaštitili SPC, rekao je on.

42 Comments
  1. Rade komentariše

    Mandiću, shvati da je izbore dobio Đedo a ne ti i df. Svsti da možeš imat podršku spc ali da to što te Bulović podržava to ti samo šteti, i tebi i spc u cg, jer je taj Bulović mrzio i veliko zlo Đedu nanio.

    1. Biroli komentariše

      Eto ti znas odnose u crkvi ajde ne manitaj budalo uplices se u stvari koje vas udbase ateiste ne zanimaju

    2. Ksilofon komentariše

      Ali nijedaj jedini medij u CG ne prenosi ni ovo Mandićevo lupetanje ni histeričnu epizodu vladike Bačkog 😀

      1. Joled komentariše

        Samo se ti tješi 🤣🤣

      2. Demo akademo komentariše

        Prenosio ne prenosio Zdravko je dobio gramatu od Srpske pravoslavne crkve i vladike Irineja bačkog po kojoj će se pamtiti kroz vjekove. Kriptodukljanin je raskrinkan.

  2. Gligor komentariše

    Svaka cast Mandicu

    1. Ksilofon komentariše

      Svaka cast sto si sa DPS glasao za smjenu ministara Srba

      1. Deksi komentariše

        Džaba Ksilofone, sve je uzalud i goto8je. Poslije ovoga gotovo je sa Zdravkom, Jelena Krivokapić više neće bit u situaciji da te plaća da profesionalno botuješ. Kraj, završeno, gotovo je. Nema više. The end, što takvi kao ti bolje razumiju.

        1. Ksilofon komentariše

          Hahahahah, opet gotovo kao svaki put kad su ga dosad Manda i Milan dokusurivali 😀

          Ovu „vijest“ niko osim Borbe u CG nije prenio. Tamo neki vladika bački ima histeričnu epizodu.

      2. Marko Kraljević komentariše

        Jeli to za smjenu Leposavića

      3. Sočinitelj komentariše

        Sa Lovćena
        zvona zvone
        Popushi ga Ksilofone

  3. Dejan komentariše

    Krivokapic je obmanuo i sam sebe cini mi se sad da ga pitas kako se sove ne bi znao

  4. Velizar komentariše

    Neka Mandicu Zdravka ce srce okinuti kad ga je ovako crkva s pravom poklopila. Taj bi prije papu poojubio u ruku nego sto bi uradio sta mu je trazio pravoslavni narod. Ponasa kao da ga je neko glasao na izborima kao politicku licnost imena mu nisu znali

  5. vlado komentariše

    Pokazalo se da krivokapić igra prljavu igru.Igri je kraj,pokazao je svoje pravo lice izdajice.

  6. dragan komentariše

    Krivokapiću sram te i stid bilo,đe će ti duša.Zar te nije crkva progurala na mala vrata da bi potpisao temeljni ugovor.Mislili su da si pravi vjernik i da nećeš izdati crkvu i narod.

  7. Nikola komentariše

    Potpisaće se Temeljni ugovor sa Krivokapićem ili bez njega!

  8. Goran komentariše

    Krivokapić je prevarant. Da je htio da potpiše, potpisao bi.

  9. Nevena komentariše

    Andrija, Krivokapić je pročitana knjiga. Na njega više ne treba trošiti riječi.

  10. Rade komentariše

    Krivokapić se što se toga pitanja tiče podnio krajnje neozbiljno. To je trebala da bude prva stvar koju je trebao da uradi po stupanju na funkciju premijera.

    1. ratko komentariše

      Jeste, ali on za sve uvijek prvo pita ambasade i Dritana da mu dozvole.

      1. slavuj komentariše

        Pita i kad treba da prdne.

  11. petar komentariše

    Mandiću sve si bio u pravu,upozoravao si mjesecima da nema vjere u krivoga.Ovo je vrhunac zdravkovog licemjerstva neće mu na dobro izaći Bog sve vidi.

    1. Ivi komentariše

      Lično ti ga je on prihvatio kad mu je Amfilohije rekao. A zvao ga je Amfilohije. Laže ciganin jer zna da pada. Od kojih je para kupio stan u Beogradu. Što mu je žena krečila Splendid je li?Laže ciganin Morači on ga, je dovukao i Amfilohije da spasi guzicu od prdekanu, i on i ćelavi komunista iz Zete

      1. Ivi komentariše

        I expertsku vlada je dogovorena i Manda je znao i Mickeja i Bratićku mnogo ranije. I laže jer gubi, i zato su ih i podržali jer je tako dogovoreno.

      2. krivobečić komentariše

        ivi zakikam ti krivi.mrš!

  12. Jovana komentariše

    Nije dao ni jedno logično objašnjenje zašto je odustao od potpisivanja ugovora. Mislim da je u pitanju strah Krivokapićev od osuda Dritana i Mila. On sa tim ne može da se nosi.

    1. Rade komentariše

      Nije dao zato što je Amfilohije ostavio ugovor koji će se potpisat

      1. Yoshua komentariše

        Je li te imalo sram i strah da lažeš o tim stvarima?
        Ugovor je usaglašen između vlade i SPC, a na njemu je radio ministar Leposavić.

  13. luka komentariše

    ko o cemu mandic o temeljnom ugovoru i popisu… shvati da se od toga ne zivi… narod je srecan i zadovoljan zbog vecih plata, lagodnijeg zivota za svoje najmilije… kad shvatis da je narodu bitan standard a ne sporedne stvari mozda te neko i shvati za ozbiljno.

    1. ratko komentariše

      To što su za tebe popis i temeljni ugovor sporedne stvari, time si sve o sebi rekao. To si Srbin taman ka Spajić i Milatović koji su one sramotne noći u patrijaršiji vikali i ponašali se ka uličari pred patrijarhom.

      1. luka komentariše

        naravno da su sporedne stvari… djeca ka placu i traze cokoladu a ja nemam da im dam su mnogo bitnije stvari od toga oce li biti popisa ili nece… a ti budi srbenda i zivi od toga kad ce biti popis… to sto pricas je zatucani debilizam .

        1. slavuj komentariše

          Ako ti nemaš djeci za čokoladu nijedu ti zs to krivi ni Andrija, ni temeljni ugovor ni popis.

        2. Leandro komentariše

          Tebi je liberalizam i nagon za punjenjem guzice pojeo mozak

  14. Milos komentariše

    Taj vas djedo i irinej su bili jak par u ekumenizmu. Zajedno su bili u vatikanu i dobili naprsne krstove i prstenje od pape, kao veliki pobornici unijacenja iliti ekumenizma. Dok su u patrijarsiji bili veliki suparnici i otimali se oko prestola. Nekoliko puta su se otimali za mesto patrijarha. Zahvaljujuci njihovoj svadji, Patrijar Pavle je dosao na celo SPC-ve. Neznam samo, zasto se krije da za sve sto radi krivokapic, nalogodavac je taj vas djedo. I sto se onda cuditi krivokapicu, sto je izmijenio tekst, to jest izbacio prefiks Srpska, kad je to djedo uradio jos 2006 ili 7 godine, po izglasavanju samostalnosti. Ubedjen sam licno, da je djedo takodje, pobornik svih neprijateljstava prema DF-u, jer su bili prepreka djedinoj aneksiji crnogorskog dela SPC-ve.

  15. iz glave komentariše

    Zdravko je pristao da bude sve što oni hoće, prodao dušu vragu svome i ostaće samo crna tačka posle one igre kad’ ga slome…

  16. Ivi komentariše

    Sramno je koliko napadaju Zdravka, koliko lažu da nijesu znali. Lažu i da expertsku vlada nije dogovorena. Sramno koliko lažu

  17. Sibirski komentariše

    Ako ti je išta od obraza ostalo premijeru, podnijećeš ostavku!

    Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤️💙🤍

  18. Mladen komentariše

    Manda pripejd Srbin sa jahtom.

  19. Aga komentariše

    Mandic,Djukanovic,Bulatovic,Medojevic istroseni politicari

  20. E viva komentariše

    Sretno u novoj godini, svim komsijama Hrvatskoj,BH,Kosovu,Srbiji

  21. ovca komentariše

    Zasto admin Borbe dozvoljava da su komentare preuzele najmracnije grupacije u Crnoj gori ? Postalo je odvratno da je ovo sastajaliste montenegrinskih neonacista iKrivokapicevih ljigavaca i smradova.Ili ih micite ilimijenjajte publiku,sto je previse previse je jos kad im se prikljuce autosoviniate iz Srbije ,doviđenja pameti.

  22. Laki komentariše

    Demonhrišćanski botovi..Šta vi pagani uzimate Djeda u usta..Miševi..niste postojali,u tudjem avionu ste padobranom došli na vlast. Pijani Jeljcin,ćerke i sinčić-prizetko cigarilović..SPC je rešila da vam kaže ko je Nesoj katunjanin iz Cuca-izrod svega crnogorskog. Splačina i lopurda. Na izbore izadji Krivokapiću,sa DHS parama koje si nakrao za ovih godinu dana,pa sagledaj dje si..splačino.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.