Redakcija BORBE: SREĆNA NOVA 2022 GODINA!!!

1

Srbiju čekaju izbori na svim nivoima, slična situacija je u BiH, Sjeverna Makedonija u nikad većim problemima, Hrvatskoj, iako je u EU ne cvjetaju ruže… Čeka nas teška politička i ekonomska godina u Crnoj Gori. A BORBA?

Mi ćemo se truditi da Vam, koliko je u našoj mogućnosti, svakodnevicu učinimo zanimljivijom tekstovima kojima ćemo razgrtati mrak. Borićemo se zajedno sa vama za bolje sjutra i bolju Crnu Goru. Naša misija je da Crna Gora ne bude podijeljeno društvo. Da laž i prevaru zamijeni istina. Da Vam ne sakrijemo ništa šta su radili oni koji su izgubili vlast prije dvije godine, kao i da ne prećutimo sve ono loše što rade oni koji su tu istu vlast naslijedili.

 

Neka u 2022. godini bude više uspjeha. Neka bude zdravlja prije svega. Da probamo manje da se dijelimo, više da se volimo i sabiramo.

BORBA je u godini za nama postavila mnoge rekorde. Čitani smo, citirani smo, a tek ćemo se čitati. Hvala vam svima što ste dio BORBE koja je već sada postala medij od uticaja, medij, kojem se vjeruje i koji se citira. Oprostite za poneku, ako je i bilo, nenamjernu grešku. Jer, ko radi, taj i griješi.

Budite nam dobri, zdravi i nasmijani. Vratiće vam se, i ne gubite vjeru u ljude.

Srećna Nova 2022!

1 Comment
  1. Rus komentariše

    Sve najbolje svim ljudima i da nestane korone i podjela

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.