Medojević: Krivi grubo prekršio Ustav, nezapamćen slučaj da premijer iznosi ocjene stanja u svojoj obavještajnoj službi

20

Nezapamćen je slučaj da premijer neke države iznosi ocjene stanja u svojoj obavještajnoj službi, obavještajcima neke strane države, poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

„Uzaludni je posao, objašnjavati ovom idiotu, kakvu bruku i sramotu nanosi državi čiji je, slučajno, Premijer. Juče sam na sastanku krajnje dobronamjerno upozorio Bečića i Miloša Konatara da je svaki dan na mjestu Premijera ovoga idiota ogromna i nenadokandiva šteta i za sve partije vlasti, ali i za sve građane i državu Crnu Goru. Ovakvim idiotskim odnosom prema vitalnim državnim interesima, Krivokapić i njegovi gospodari iz Kancera Vijesti i separatističkih djelova Crkve, su suspedovali demokratiju, pogazili Ustav i razorili pokitički sistem“, naveo je Medojević.

On je naglasio da su stanje i odnosi u obavještajnoj agenciji su državna tajna najvećeg prioriteta i Krivi je ovim izjavama grubo prekršio Ustav, zakone i načinio više teških krivičnih djela, iz oblasti ugrožavanja ustavnog poretka i subverzija vitalnih državnih interesa.

„On je očigledno, čovjek nedostojan obavljanja najvažnije državne funkcije, ali odgovornost za ovakve veleizdajničke aktivnosti, imaju Bečić i Abazović“, jasan je lider PzP-a.

20 Comments
  1. Ksilofon komentariše

    A da pređeš sa 20 miligrama na 100? Slaba terapija, a dani vrući…

    1. tako stoje stvari komentariše

      Ubi Medo, rastura 🙂 Ko nagazna mina 🙂
      I to samo argumentima, činjenicama, kulturno, fino…a vama građanima, demokratama, demokršćanima ostalo je da se služite vulgarnostima, primitivizmom i uvredama. Ostavio vam je Medo velikodušno mogućnost da pokažete svoje pravo lice.

      1. Goku komentariše

        A da ti predjes malo dole.Da ga duvas

    2. Pantelija komentariše

      Ovakve komentare može da piše samo Krivomozgić Jude sledbenik, odnosnoi izdajnik… Istina je da je Juda sramota za državu! Tačno je i da je veleizdajnik, ali, nažalost, ovo krivično djelo više ne postoji u KZ RCG!

    3. Pushi ga,Mirna! komentariše

      Puši ga ti Ksilofone ,slobodno.Samo vuci.
      Ali ovako ti je kako piše.
      Možeš se obrisati gaetušom,posle finiša.🥱

  2. Milos komentariše

    Medojeviću samo jako. Što više ovakvih objava. Jedini si koji imas toliki autoritet i postovanje. I onu majicu sto si juce nosio preskoci drugi put. Ona je za nekog sa manjim grudima. Zivio nam. Df do pobjede

    1. Mekses komentariše

      Evo ti + i od mene, samo da znaš 😄

  3. Helm komentariše

    Gospodin Medojević koristi nedostojan rječnik na nivou nekog kočijaša, vrijeđajući Krivokapića predsjednika Vlade, nosioca njihove zajedničke liste „Za budućnost Crne Gore“!

    1. tako stoje stvari komentariše

      A jel Helm ? Odlučio ti da nam prodaješ Dakinu finoću 🙂
      Kada se po tebi samo kočijaši koriste Medovim riječnikom onda je i Dostojevski bio kočijaš kada je pisao “ Idiota “ 🙂

      Inače, za tvoj info…U staroj Grčkoj, bilo je normalno i veoma poželjno da se građani bave društvom i politikom. Svi su stremili ka tome da budu aktivni, a oni sebični i apolitični bili su izrugivani. Oni koji se nijesu bavili političkim i društvenim temama nazivani su idiotima . Taj termin potiče od riječi „idios“ , što znači „sam“ odnosno – „gleda samo sebe“. Ukoliko nijeste pokazivali nikakvu društvenu odgovornost i političku svijest ljudi su smatrani ravnodušnim, neukim i neobrazovanim, nazivani su IDIOTIMA 🙂

      Kočijaški, zar ne ? E kako je divna ona misao vladike Nikolaja, koja mi pade na um, dok ovo pišem a koja glasi ; „Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima. “
      Ni slova dodati ni oduzeti…

    2. Vladimir. V komentariše

      Zasto, klasicno podmetnuti udbaski penal, i on i demokrate. Kome to nije jasno. Treba mazit izdajnike svoje vjere jel

  4. Crmnicanin komentariše

    Odličan Medo!
    Pravo u metu.Krivi ozbiljan kreten

    1. LipaLipa komentariše

      … cus slucajno premier, toliko „slucajno“ da je on njega („njegovih“ 5 pet poslanika) glasalo, medo javno, … ne znam kave „tajne“ premier odao, no sumnjam da ce narod ikave stete od toga imati, naprotiv, … ne verujem da ANB, ima neke bitne podatke, osim o domacim i regionalnim, akterima, … verovatno je to razlog za njegovo uzbudjenje, ma ni sitnica, da kako, … aj’ zdravo, …

      1. Pushi ga,Mirna! komentariše

        Duvaj ga Lipice.Radi nesto,sta visiš po
        portalima.
        I vjezbaj malo ,mlitavo derpe.

  5. Ivan komentariše

    Da je on samo idiot bilo bi lako, al ti bi bar trebalo da saznanje imas da je on pokvarenih namjera programiran i gurnut, i planski ne toliko naivan, malko pripreman jer se nisu nadali nikad padu, i imaju takvih ka on.. . I to plus idiot treba potencirat. Jako je podlih namjera, i finansijski jako potkovan za vrijeme dps, koje na tugu jos traje. Klasicna majstorska uvala udbe i on i ovaj iz Zete, s tim sto ovog iz Zete su htjeli jos da ne ofiraju. Sad je prosut. Prvi si ih provalio sve. Al idiot nije toliko govedo koliko glumi. Kvarno je to. Pa samo onaj vapaj ljepojki o ugrozenosti u Beogradu, pa dosta.

  6. Autarijat komentariše

    Pjanduro,koriste te dva koritara Zvalavog da lajes da oni mogu bez brige da preuzmu CG za racun mafije iz Bg. Dobicwte sva trojica samo q

  7. Krnja Jela komentariše

    E zavazda ti oca jebem splačino govnjiva.. Ti znaš ko je separatista u Crkvi a krstio si đecu kod Miraša.. Pu majku ti posranu jebem..

    1. Sočinjenije komentariše

      E tako ti Bog dobro dao koliko je to istina što si napisao!
      Zar te nije imao ko naučiti da ne valja lagati?

    2. O.Stojan komentariše

      Lažeš ,Okrnjeni, kao kučka katunska.
      Niko normalan ne kršćava đecu kod raspopa.
      Nema 10 avetinja takvih u svu drzavu

  8. Bato komentariše

    Gospodin,parazitira na
    Srpskim glasovima,a ovamo glasao za Ustav????Ccccccc…
    Neka Medo,đavoljane mali!!!!

  9. Dzoni komentariše

    Kakav recnik jednog toboz poliyicara. I posle ocekujes da te bilo ko uvazava i ozbiljno shvata? Ili postavi na neku poziciju. Sramno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.