Narod je izigran: Suljo Mustafić platio stan 22.000 a prodao za 132.000 evra, nova Vlada ne smije da podnese krivičnu prijavu!

5

Bivša Vlada bivšem poslaniku u Skupštini Crne Gore i funkcioneru Bošnjačke stranke Sulju Mustafiću dala je stan od 128 metara kvadratnih bez obražlozenja zašto mu je potreban toliki stan. On je prodao isti stan za 132.000, a državi ga je platio oko 22.000 evra. Međutim, do sada niko iz nove vlasti nije se usudio da protiv Mustafižća i sličnih njemu podnese krivičnu prijavu.

Mustafić nije jedini koji je dobio stan po povoljnim uslovima, a iako je afera uzburkala javnost prije par mjeseci, ništa se nije desilo.

Bivši ministar Osman Nurković dobija mogućnost da zamijeni stan na Starom aerodromu za stan u Univerzitetslom centru. Tadašni ministar Kemal Purišić traži stan i dobija od 92 metra kvadratna. Na kraju godine kada je dobio stan dobio je nekretnine i ima ušteđevinu.

Mevlida Muratović, sudija Ustavnog suda, dobila je 40.000 evra, a nikad nije kupila stan, a njen suprug je već imao dva stana.

Još od ranije je poznat slučaj Evlira Klica, kadra SD-a koji je od Vlade dobio jeftini stambeni kredit od 40.000 evra, iako je bio vlasnik tri poslovna prostora, dvije kuće i četiri automobila. Na pitanje novinara, zašto je tražio isti, odgovorio je: “Zaslužio sam. U Podgorici nemam ništa.”

Među funkcionerima i poslanici koji su dobili kredite, stanove od države po povoljnim uslovima i druge pogodnosti su i predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić, predsjednica Upravnog suda Branka Lakočević, predsjednik Ustavnog suda Dragoljub Drašković, specijalni tužilac Saša Čađenović, nekadašnji ministar kulture Branislav Mićunović, bivši ministar pravde Zoran Pažin, Sanja Pavićevi, Sreten Radonjić, Nada Drobnjak, Miodrag Vujović, Mitar Bajčeta, Blažo Šaranović, Andrija Lompar, Nataša Pešić i mnogi drugi.

Uprkos zakonu, povoljne kredite i stanove u sudstvu i tužilaštvu su dobili sudija Vrhovnog suda Vesna Begović, sudija Vrhovnog suda Dragica Milačić, sudija Miraš Radović, sudija Nevenka Popović, Svetlana Radošević, Senka Danilović, specijalna tužiteljka Mira Samardžić, specijalni tužilac Veljko Rutović, tužilac Miloš Šoskić, tužilac u VDT-u Sonja Bošković, specijalna tužiteljka Vesna Jovićević i drugi.

5 Comments
  1. Kontra Revolucija komentariše

    Al su se uhljebljavali !.
    Na narod nisu mislili !.
    Zakone samo za sebe, onih 1% bogataša pravili !.
    Ahahahahaha, nek vam je vjecna, gradjanska, sa evropskim vrijednostima !.

  2. akvarius komentariše

    Boli ga uvo sad na miru može da sadi travu.

  3. NIKO99 komentariše

    Horda Stočarska Pljačkaška Muslimanska. To su prijetelji Mila Đukanovića, Zdravka Krivokapića. Kleptomanska Horda Islamistička. Muslimančine Smrdeljave Fukarske Lopovske.

  4. Djoks komentariše

    Tuzilastvo da reaguje po sluzbenoj duznosti to nista?

  5. Ksilofon komentariše

    Neka DF podnese krivičnu prijavu, ljudi koji imaju hrabrosti da viču na mitropolita imaju hrabrosti da urade bilo šta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.