Potvrđeno pisanje BORBE: Sanja Damjanović predvodi veliku koalicionu listu DPS-a u Nikšiću

16

Demokratska partija socijalista (DPS) na izborima u Nikšiću ići će u velikoj koaliciji u kojoj će ući i SD i Liberalna partija, a predvodiće je Sanja Damjanović, saznaje BORBA.

Nije isključeno da im se pridruže još neke manje grupacije, jer DPS planira da oko sebe okupi tkz. suverenistički blok.

Sanja Damjanović je bila ministar u Vladi Duška Markovića.

BORBA je prva objavila da će Damjanović predvoditi listu.

Jasno je da su izbori u Nikšiću presudni za DPS, ali i za novu parlamentarnu većinu koja želi da potvrdi pobjedu od 30. avgusta.

DPS planira da u Nikšiću pravi veliku koaliciju kako bi se sakrili iza izbornog rezultata koalicije, jer je izvjesno da im je podrška iz dana u dan sve manja.

Predsjednik nikšićkog odbora DPS-a Zoran Vukićević rekao je za agenciju MINA da očekuju da zajedno sa SD nastupe na izborima, a ko će im se još pridružiti zavisi od ishoda razgovora koji će biti okončani narednih dana.

“Dobrodošle su partije koje su za očuvanje nezavisnosti, građanskog karaktera države i multietničkog sklada i koje su sekularnog karaktera, a posvećene su evropskim integracijama, kako bismo nastavili trasiranje puta ka Evropskoj uniji naveo je Vukićević.

 

 

 

 

16 Comments
  1. Tajci komentariše

    Sta njoj treba da na ovakav nacin unistava svoju naucnu karijeru. Mogla je biti osoba od ugleda. Ovako ce biti upamcena kao sluga lopovske bande koja je ocerupala crnu goru.

    1. Ja komentariše

      Tajči duvaj ga.ovo nijedno žensko nema normalno u dps sdp bs sd ,svaka sa nekom sotonskom facom .na čelu te kolone kobila medenica.daleko im kuća

  2. Stefan komentariše

    Najlakse ce biti nju i Milutina osuditi za neuspjeh. Zato su je i izabrali. Milutina i onako ceka suocavanje sa pravdom i Dritkom ubrzo.

  3. Ivi komentariše

    E pa sad će izgubiti sigurno. Odlično.

    1. Marko komentariše

      Ti znas,nece ovog puta koliko mi ae cinì

  4. LipaLipa komentariše

    … opaa !. pokusavaju da se „presvuku’ … izabrao ovog ‘doktora“ za CERN, …uzgred, cern je najveca prevara „nuke“ u istoriji, … traze „bozansku cesticu“, bozon, … bas su se oni „prosvijetlili“, do nivoa boga, … malo morgen, mnogo prostije, … „izvacenje“ para i iz budeta, … desetine milijardi, „potroseno“. i jos ce, … zasto mijenjati „metod“ kad je uspjesan, … rezultat, nula, ma nista i nece, … „glanc novi modus“ je korona, …koliko ce tek ona para „donijeti“ ma ohhoo !, … obaska, depopulacija, sa naglaskom, na belu rasu, … nek im je srecna i „uspjesna“. … na zapadu „nista novo“, price stare, … sve davno, vec vidjeno, pomazemo i mi , … prema mogucnostima, dakako, … aj’ zdravo, …

    1. Marko komentariše

      Aj u crkvu

      1. LipaLipa komentariše

        … u ckvu idem kad mi treba, kad mi se oce, … nema ovo „veze“ sa njom, … vec sa ovim „svetom, bolesnim“, . zaobidji, markisa, nije ovo jos za tvoj „um“, … aj’ zdravo, …

  5. Skener komentariše

    Ma kakva naučnica!Nabildovan njen naučni kapacitet.

    1. Snjeg komentariše

      Skener ne pricaj svasta.Zena je izvanredna .Da je srece bila bi na celu jednog resora umjesto one bistrine iz Bilece.

      1. LipaLipa komentariše

        … Snjeg, … inzvaredna u cemu, … kad je to dps mogao imati, … nekog od imena, casti, znanja. … on bi se omah ugusio u njihovom brlogu , … sve govori faca i pogled, … isijava inteligencija, led i sneg iz ociju, … ne daj boze da udje u koji vrtic. … kakva ti je dusa, takav obraz i oci ogledalo njeno, … aj zdravo, …

  6. Pobjeda ZBNK komentariše

    Uzece tih 25% Max. Bice najaca opozicija u NK . Cestitke

  7. zdravko komentariše

    Predvodi listu DPs-a, Na šta je spala. Veliki naučni radnik ne bavi se politikom. A lista će biti smiješna. Na listi neka se4 istraži gdje ko radi, kolika mu je plata, šta su dobili od partije. Svakog pojedinačno.

    1. Pobjeda ZBNK komentariše

      Cestitke su sto ce bit nova sefica opozicije u NK posle izbora na kojima ce ZBNK i lista oko Demokrata imati sami vecinu.

  8. Jovana komentariše

    Spremaju se za poraz.

  9. Stremljenje komentariše

    Kako ste se prepali. Naucnica svjetskog glasa protiv Chetnika kome od estrogena ni brada ne moze porasti ili ratni profiter koji je Focu u crno zavio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.