Sjednica OO SNP Bar: Puna podrška odbrani svetinja

0

U Baru je održana sjednica opštinskog odbora SNP na kojoj je analizirana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori i Baru, ali i dogovorene buduće aktivnosti koje će se sprovoditi u SNP u narednom periodu.

Sjednici u Baru su prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i funkcioner Darko Stojanović.

Opštinski odbor SNP Bar dao je punu podršku svom rukovodstvu u vezi svih aktivnosti po pitanjima koja su aktuelna u Crnoj Gori.

Pogotovo je data podrška nastojanju da se antiustavni i diskriminatorski Zakon o slobodi vjeroispovijesti poništi ili izmjeni, a bezrezervna podrška je data veličanstvenim narodnim litijama koje se minulih mjeseci odvijaju kod nas i na kojima je progovorila duša istinske Crne Gore.

Na sjednici je izvršena popuna opštinskog odbora i uručene članske karte novim, mladim članovima SNP CG. Izabran je operativni izborni štab koji će činiti 23 člana ove opštinske organizacije, a na čelu će biti Gojko Đurašić. Sjednicom je predsjedavao predsjednik SNP Bar Željko Stojović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.